DOLAR 32,5891
EURO 34,7304
ALTIN 2498,327
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Arçelik 4K Ultima TV ile heyecan verici futbol maçlarını tribünden izler gibi seyredin

    Arçelik 4K Ultima TV ile heyecan verici futbol maçlarını tribünden izler gibi seyredin
    06.03.2018
    A+
    A-

    Ev teknolojilerinin lider markası Arçelik, 4K Ultima televizyonlar ile tüketicilere capcanlı renkler, net ve akıcı görüntü sunuyor. Son teknoloji ile donatılan 4K Ultima TV’ler, Digiturk’ün Sporun Yıldızı veya Filmin Yıldızı paketi ile buluşuyor, futbol coşkusu ve sinema keyfi evlere taşınıyor.

    Görüntü teknolojilerinin ulaştığı son noktayı tüketicilere sunan Arçelik, Ultima TV Serisi ile 5 yıldızlı (SPR) ses deneyim kalitesini kullanıcıları ile buluşturuyor. Arçelik Ultima TV’ler ince yapısı, metalik ve şık tasarımı ile televizyon izleme keyfini kullanıcılarına yaşatıyor.

    Arçelik 4K Ultima TV benzersiz deneyimler sunuyor

    UHD çözünürlük sayesinde gerçeğe yakın görüntü deneyimi sunan Arçelik 4K Ultima TV’ler, Video Perfection Engine teknolojisi sayesinde en hareketli sahnelerde bile akıcı görüntü sunuyor. Wide Color Gamut teknolojisi ile elde edilen geniş renk yelpazesi sayesinde daha canlı ve gerçekçi görüntü sağlıyor. Micro Dimming teknolojisi karanlık sahnelerde bile en ince ayrıntıları gösterirken, HDR teknolojisi ise görüntünün en doğal ve net halini sağlayarak tüketicilere evlerinde gerçek anlamda sinematik bir deneyim yaşatıyor. Arçelik Ultima serisinde bulunan DTS Sound ve Bluetooh özellikleri 5 yıldızlı(SPR) ses deneyimini gerçekçi ve kusursuz bir şekilde sunuyor.

    Digiturk ile spor heyecanını ve sinema keyfini evininiz salonunda doyasıya yaşayın

    Görüntü ve ses kalitesi ile kullanıcılarına dört dörtlük bir deneyim sunan Arçelik 4K Ultima TV’ler sayesinde, Digiturk Sporun Yıldızı paketi ile futbol ve spor müsabakalarının heyecanı evlerde yaşanabilecek. Televizyon sahipleri bununla birlikte Digiturk’ün zengin film dünyasının en seçkin örneklerini de sanki sinema salonunda gibi evlerinde keyifle izleyebilecekler.

    Kampanya bilgileri:

    • Arçelik 4K Ultima 40” TV; 2.199 TL’den başlayan fiyatlarla Arçelik mağazalarında teknoloji severleri bekliyor.
    • Ultima TV alanlar taahütsüz 1 yıllık Digiturk Sporun Yıldızı paketi veya Filmin Yıldızı paketini seçebiliyorlar.
    • Digiturk Sporun Yıldızı paketinde Spor Toto Süper Lig’in tüm maçları yer alıyor. Buna ek olarak İngiltere Premier Ligi, La Liga, Ligue 1, Euroleague, Türkiye Basketbol Ligi, NBA, ATP Masters 1000, WTA, Formula 1 ve çok daha fazla spor içeriği sunuluyor.
    • Filmin yıldızı paketinde ise beIN CONNECT’te yer alan 1000’den fazla film, TV’de ilk kez yayınlanan 40 yeni film, belgesel, müzik, yaşam ve çocuk kanallarına ek olarak beIN GURME, beIN H&E ve beIN IZ gibi ödüllü TV kanalları, beIN SERIES COMEDY ve en çok izlenen ulusal ve yerli kanallar sunuluyor.
    • Hediye Digiturk paketleri hem yeni üyeliklerde hem de mevcut üyeliklerde kullanılabiliyor.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.