DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Arçelik ve Tchibo mağazalarında mükemmel kahve deneyimi

    Arçelik ve Tchibo mağazalarında mükemmel kahve deneyimi
    08.05.2018
    A+
    A-

    Arçelik ve Tchibo tüketicilerine mükemmel kahve deneyimi yaşatmak için bir araya geldi. İş birliği kapsamında Arçelik Selamlique Kapsüllü Türk Kahvesi Makinesi ve Grundig Türk kahvesi makineleri Tchibo mağazalarında, Tchibo Cafissimo Kahve Makinesi ise Arçelik mağazalarında satışa sunuluyor.

    Sektörlerinin öncü şirketlerinden Arçelik ve Tchibo, küçük ev aletleri alanında deneyimlerini birleştiriyor. Türk kültürünün en önemli değerlerinden biri olan Türk kahvesini pişirme deneyimini sahiplenen Arçelik ve değişen tüketici alışkanlıkları ve zenginleşen damak zevkleriyle dünya kahvelerini sahiplenen Tchibo kahve tutkunları için iş birliği yaptı. Bu iş birliği kapsamında Arçelik Selamlique Kapsüllü Türk Kahvesi Makinesi ve Grundig Türk Kahvesi makineleri Tchibo mağazalarında, Tchibo Cafissimo Kahve Makinesi ise Arçelik mağazalarında tüketiciyle buluşuyor.

    Arçelik Selamlique Kapsüllü Türk Kahvesi Makinesi, taze çekilmiş kahve keyfini ideal köpük ve lezzetle pratik bir şekilde kahve severlere sunuyor. Cooksense® teknolojisi sayesinde bol köpüklü, taşmayan gerçek Türk kahvesi lezzetinin yanı sıra geliştirilmiş geniş su tankı ile her kullanımda su koymak da gerekmiyor. Grundig Türk kahvesi makinelerinin de çiftli, su hazneli ve haznesiz tekli olmak üzere 3 farklı seçeneği bulunuyor. Cooksense® teknolojisiyle donatılmış makinelerin bordo, krem ve mor renklerde sunulan tekli versiyonunda 3, çiftli versiyonunda ise tek seferde 4 fincan kahve yapılabiliyor.

    Dünyanın dört bir yanından gelen en kaliteli Arabica çekirdeklerden üretilmiş kahveleri ile kendi müdavimlerini yaratan Tchibo, kapsüllü kahve makinesi denince de akla gelen öncü markalardandır.

    69 yıldır kahvede tazelik ve kalite denince akla ilk gelen markalardan biri olan Tchibo’nun, her yerde ve günün her anında tek tuşla mükemmel kahvenin tadını çıkarmak isteyenler için sunduğu Tchibo Cafissimo kapsüllü kahve makineleri ise mükemmel lezzette espresso, caffè crema, filtre kahve veya çay hazırlamak için üç kademeli basınç sistemine sahip. Hızlı ısınan, enerji tasarrufu için otomatik kapanan ve kolayca temizlenebilen Tchibo Cafissimo kahve makineleri, farklı renk seçenekleriyle mutfaklara şıklık katıyor.

    Cafissimo CLASSIC ve LATTE modelleri latte, cappuccino, mocha gibi sütlü kahve yapma olanağı sağlıyor. Filtre kahve, espresso, caffee crema gibi çeşitli kahve zevklerine hitap eden kapsül seçeneklerine sahip Tchibo’nun, Caffe Crema Rich Aroma, Espresso Elegant Aroma, Coffee Intense Aroma ve Black’N White kahve kapsülleri de Arçelik mağazalarında yerini alıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.