DOLAR 32,5629
EURO 34,703
ALTIN 2501,406
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Arçelik’e 11’inci kez Lovemark Ödülü

    Arçelik’e 11’inci kez Lovemark Ödülü
    12.11.2018
    A+
    A-

    Arçelik, MediaCat-Ipsos işbirliğiyle yapılan “Türkiye’nin Lovemark’ları 2018” araştırmasında en sevilen beyaz eşya markası seçilerek 11 yıl üst üste bu başarıyı elde eden tek marka oldu. Arçelik Türkiye Pazarlama Direktörü Mehmet Tüfekçi, “Tüketicilerimiz bu ödülle bizi bir kez daha taçlandırdı. Yıllardır bu başarıya layık görülmemizin nedeni tüketicilerimiz bize duyduğu güven ve sevgidir. Bu sebeple durmadan, yorulmadan ve aşkla işimizi yapmaya, tüketicilerimizi en iyi ürün ve teknolojilerimizle buluşturmaya devam edeceğiz “ dedi.

    Yıllardır Türkiye’de üst üste en sevilen marka seçilen Arçelik, bu yıl da başarısını sürdürdü. Arçelik, MediaCat-Ipsos işbirliğiyle gerçekleştirilen “Türkiye’nin Lovemark’ları 2018” araştırmasında beyaz eşya kategorisinde 11. Kez Türkiye’nin en sevilen markası seçildi. “Lovemark” ödülünü, Arçelik adına Arçelik Türkiye Pazarlama Direktörü Mehmet Tüfekçi aldı.

    Arçelik’in geride bıraktığı 63 yılda müşterilerine birçok ilki ve yeniliği yaşattığını söyleyen Mehmet Tüfekçi, “Tüketicilerimizin kendilerini özel hissedeceği, müşteri memnuniyeti odaklı, interaktif, talepleri en iyi ve en hızlı şekilde karşılayan bir perakendecilik anlayışını benimsiyoruz. Türkiye’nin dört bir yanına yayılan bayi ve servis ağımızla tüketicimizle özel bir bağ kuruyoruz. Çağdaş perakendecilik anlayışı ile hizmet kalitemizi en üst noktada tutuyoruz. Tüketicilerimiz bu ödülle bizi bir kez daha taçlandırdı. Yıllardır bu başarıya layık görülmemizin nedeni tüketicilerimiz bize duyduğu güven ve sevgidir. Bu sebeple durmadan, yorulmadan ve aşkla işimizi yapmaya, tüketicilerimizi en iyi ürün ve teknolojilerimizle buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.

    “Türkiye’nin Lovemark’ları 2018 Araştırması”na 15-55 yaş aralığında 3 bin 90 kişi katıldı. Araştırma sonucunda 22 kategoride Türkiye’nin gönülden bağlı olduğu markalar belirlendi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.