DOLAR 32,3443
EURO 35,1143
ALTIN 2310,219
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Arçelik’ten Dawlance markasıyla Pakistan’a ilk mağaza

    Arçelik’ten Dawlance markasıyla  Pakistan’a ilk mağaza
    07.06.2019
    A+
    A-

    Global büyüme yolculuğuna güçlü adımlarla devam eden Arçelik, Pakistan’daki ilk Dawlance mağazasını hizmete açtı. Arçelik, yeni mağazasıyla Türkiye’de uyguladığı ve müşteri deneyimini ön planda tutan yeni nesil mağazacılık konseptini Pakistan’a taşıdı.

    Dawlance’ı satın alarak 2016 yılında dünyanın en kalabalık nüfusuna sahip ülkelerinden olan Pakistan pazarına adım atan Arçelik, ülkedeki ilk mağazasını Peshawar kentinde tüketicilerle buluşturdu. Açılış için Pakistan’a giden Arçelik Türkiye Pazarlama Direktörü Mehmet Tüfekçi; “Pakistan pazarı gelecekte hızlı bir büyüme yaşayacak, biz de ülkenin pazar potansiyeli doğrultusunda Türkiye’deki perakende uygulamalarımızı, bilgi ve tecrübelerimizi Dawlance markasına taşıyarak Pakistanda da ilklere imza atacağız. Dawlance markamız Pakistan’da en son teknolojiye sahip üretim tesislerimizle yeniliğin öncüsü olacak.” dedi.

    Geçmişte İpekyolu’nun önemli duraklarından biri olan Peshawar’da açılan mağazayla Türkiye’de uygulanan yeni nesil mağazacılık konsepti ilk kez bir marka tarafından Pakistan’da uygulanmış oldu. Müşteri deneyiminin ön planda tutulduğu 340 metrekarelik mağazada bulunan alanlarda tüketiciler satın almadan önce tüm ürünleri deneyebiliyor. Mağazada belirlenen günlerde pişirme aktiviteleri düzenleniyor.

    Pakistan’a 3 mağaza daha yolda

    Dawlance markasının geniş ürün yelpazesinin yer aldığı mağazada, tüketicilere buzdolaplarından çamaşır makinelerine, mikro dalga fırınlardan split klimalara kadar bir çok alternatif ürün sunuluyor.

    2019 yılı içerisinde Karachi, Lahore ve Islamabad/Rawalpindi olmak üzere 3 lokasyonda daha Dawlance mağazası açılması planlanıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.