DOLAR 32,5352
EURO 34,9361
ALTIN 2437,901
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Arçelik’ten kış kliması kampanyası

    Arçelik’ten kış kliması kampanyası

    Sektöre getirdiği yenilikler ve yaptığı kampanyalarla tüketicilerin en sevdiği marka olan Arçelik, kış kliması kampanyası ile tüketicilerinin içini ısıtıyor. Arçelik R32 gazlı klimalar kışı ısınma sorunu yaşamadan geçirmek isteyenleri bekliyor.

    İklimlendirme sistemlerinin lider markası Arçelik, müşterilerinin kış aylarını sorunsuz bir şekilde geçirmesi için kliması kampanyası düzenledi.

    A++ enerji seviyesi ile doğanın korunmasına yardımcı olurken fatura tutarlarını azaltarak aile bütçesine katkıda bulunan Arçelik R32 gazlı klimalar, kolay çıkarılabilir filtreleri ile kullanım kolaylığı sağlıyor. Klimasıyla ekonomik bir çözüm sunan Arçelik, kış aylarında tüketicilerin yaşam kalitesini artırmayı vadediyor.

    Beyaz eşya ve tüketici elektroniğindeki başarısını iklimlendirme sektörüne de taşıyan Arçelik, yaygın hizmet ağı, ücretsiz montaj ve kolay iade imkanları ve 7/24 hizmet veren çağrı merkezi ile kullanım süresi boyunca müşterilerinin yanında oluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.