DOLAR 32,5569
EURO 35,0218
ALTIN 2427,744
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Arçelik’ten konforun ve şıklığın sınırlarını zorlayan entegre ankastre ocak ve davlumbaz

    Arçelik’ten konforun ve şıklığın sınırlarını zorlayan entegre ankastre ocak ve davlumbaz
    13.07.2018
    A+
    A-

    Arçelik, mutfağında kendisini özel hissetmek isteyenler için tasarladığı Entegre Ankastre Ocak ve Davlumbaz ile şıklığın ve konforun sınırlarını yeniden belirledi. Entegre davlumbaz, sensor ile düzenli olarak koku ve buhar seviyesini tespit ederek otomatik havalandırma seviyesi kontrolü sağlıyor. Zaman ayarı, 10 güç kademe sayısı gibi özelliklere sahip havalandırma sistemi ile entegre çalışan ocak ise artık ısı göstergesi, otomatik durdurma, otomatik sıcaklık ayarı gibi birçok özelliği bir araya topluyor.

    Arçelik, mutfağında kendisi için en iyisini isteyenlere özel olarak Entegre Ankastre Ocak ve Davlumbaz’ı tasarladı. Pişen yemeklerin kokusundan eser bırakmayarak sevdiklerine sürpriz yapmak isteyenlerin en büyük yardımcısı olan Arçelik Davlumbaz’ın 10 farklı güç kademe sayısı, 10 katmanlı alüminyum yağ filtresi, ısıya dayanıklı döküm ızgarası ve 5 yıl ömürlü karbon filtresi bulunuyor. 72 dBA’lık maksimum ses seviyesi, kendi kendine otomatik çalışma modu, zaman ayarı ve fitre doluluk uyarısı ile varlığını unutturuyor.

    2+2’li flexi indüksiyonlu ocak, daha fazla hız, daha fazla hassasiyet ve daha fazla verim vadediyor. Otomatik tencere algılama özelliği, güvenli kapatma ayarı, otomatik durdurma, tuş ve çocuk kilitleri ile güvenlikten ödün vermeyen üründe her bölme için ayrı bir zaman ayarı bulunuyor. Artık ısı göstergesi ve sıcaklık ayarını geri kazandırma özellikleri ile sadece yeteri kadar enerji harcayan ocak, 8 seviyeli sıcaklık ayarına sahip.

    Yiyeceklerini ısıtmak isterken sıcaklığı ayarlayamayıp kaynatanlar için ayrıca eritme, ısıtma ve kaynatma ayarı bulunan ocaklar görüntüsüyle de kendinizi profesyonellerle yarışacak güçte hissettiriyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.