DOLAR 32,5887
EURO 34,7713
ALTIN 2507,595
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Arçelik’ten Sevgililer Günü ruhuna uygun hediye seçenekleri

    Arçelik’ten Sevgililer Günü ruhuna uygun hediye seçenekleri
    06.02.2019
    A+
    A-
    Arçelik, tasarım ve şıklığıyla öne çıkan ürünleriyle Sevgililer Günü için farklı hediye alternatifleri sunuyor. Midi Telve Türk Kahvesi Makinesi ve Multi Şef Profesyonel Mutfak Makinesi, sevdiklerini mutlu etmek isteyenleri bekliyor. Arçelik, Sevgililer Günü konseptine uygun kırmızı renkleriyle öne çıkan ürünlerini hediye arayışında olanlar ve sevgilisini özel hissettirmek isteyenler için sunuyor.
    K 3400 Kırmızı Midi Telve Türk Kahvesi Makinesi
    Türk kahvesinden vazgeçemeyenlerin tercihi olan K 3400 Kırmızı Midi Telve Türk Kahvesi Makinesi, Cooksense teknolojisiyle bol köpüklü kahveyi kolayca hazırlıyor. Dahili su deposu sayesinde kullanımı daha rahat bir hale getiren ürünle tek seferde 3 fincan kahve pişirebiliyor.
    K 1292 Kırmızı Multi Şef Profesyonel Mutfak Makinesi
    Mutfaktaki en çalışkan yardımcı olan K 1292 Kırmızı Multi Şef Profesyonel Mutfak Makinesi, sevdiklerinin hayatını kolaylaştırmak isteyenler için pratik bir hediye seçeneği oluşturuyor. Zaman ayarlama özelliğiyle kolay bir kullanım sunan ürün, döküm gövdeye sahip. Kablo sarma özelliği bulunan makine, aksesuarlarıyla çok amaçlı bir kullanım sunuyor. Üründe bulunan balon çırpıcı ile krema, kremşanti gibi hafif malzemeler hazırlanabiliyor. Karıştırıcı ile kek hamuru kıvamındaki malzemeler karıştırılabiliyor. Sonradan eklenebilecek becerikli aksesuarlarıyla ise püre, salça, kıyma, sucuk, içli köfte, ev yapımı makarna gibi yapması zahmetli ürünleri hazırlamak keyfe dönüşüyor.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.