DOLAR 32,6172
EURO 34,7179
ALTIN 2509,87
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Arçelik’ten üstün yıkama performansına sahip çamaşır makineleri

    Arçelik’ten üstün yıkama performansına sahip çamaşır makineleri
    28.06.2017
    A+
    A-

    Türkiye’nin lider beyaz eşya markası Arçelik’in Stainpro teknolojisine sahip çamaşır makineleri, leke çıkarmayla uğraşma derdine son veriyor. Yenilikçi teknolojilerle geliştirilen ürünler, çikolata, meyve suyu, çamur gibi en zor lekeleri bile çıkarıyor. Üstün yıkama performanslarıyla hayatı kolaylaştırıyor.

    Beyaz eşya sektörünün öncü markası Arçelik, müşterilerinin ihtiyaçlarına en uygun ürünleri geliştirmeye devam ediyor. Arçelik enerji tasarruflu çamaşır makinesi, sıvı deterjan dozajlamalı çamaşır makinesi ve 10 kg geniş kapasiteli çamaşır makinesi en son teknolojilerle tasarlandı.

    Stainpro teknolojisine sahip çamaşır makineleri leke türüne özel yıkama seçimi sunuyor. Her leke farklı bileşenlerden oluştuğu için aynı yöntemle çıkarmak zordur. Yağlı lekeler daha yüksek ısı gerektirirken, yumurta gibi protein bazlı lekeler daha çok soğuk su ile yıkanmalıdır. Arçelik StainPro teknolojisine sahip çamaşır makineleri seçtiğiniz lekeye göre en ideal yıkama ayarlarını belirliyor; aktif suda bekleme süresini, ideal sıcaklığı ve tambur hareketini ayarlayarak, en zor lekeleri bile çıkarıyor.

    Aquafusion+ Teknolojisi ile sağlanan çift su jeti sistemi, deterjanlı suyu çamaşırlara daha hızlı püskürtüyor, normal yıkamaya göre çok daha etkin ve üstün temizlik sağlıyor.

    ProSmart™ Inverter Motor sayesinde makinenin ömrünü uzarken, enerji tasarrufu sağlıyor ve makineniz daha sessiz çalışıyor.

    Özel tambur teknolojisi sayesinde özel olarak tasarlanan kapak camı, tambur deseni ve kanatlar, sürtünmeyi en aza indirerek çamaşırların hassas şekilde korunmasına katkıda bulunuyor.

    Havalandırma Programı ise buhar gücünü kullanarak kıyafetlerden kötü kokuları uzaklaştırıyor, kırışıklıkları azaltarak ütü süresini yüzde 28’e varan oranda kısaltıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.