DOLAR 32,599
EURO 34,7807
ALTIN 2496,968
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Argan yağı ve erik çekirdeği ile özlenen saçlar

    Argan yağı ve erik çekirdeği ile özlenen saçlar
    21.05.2018
    A+
    A-

    Yaz mevsiminin sıcak günleri kapıda. Bu mevsimde söz konusu saçlarımız olduğunda sarf ettiğimiz efor her zamankinden daha fazla; kuruyan saç dipleri, kırılganlaşan saç uçları, matlaşan saç telleri…

    İşte, tam bu noktada Rossmann Mağazaları’nda tüketiciye ulaşan saç uzmanı Isana Hair Professional’ın geniş yelpazedeki tecrübesine ihtiyaç var.

    ISANA PROFESSIONAL ARGAN YAĞI ve ERİK ÇEKİRDEĞİ YAĞI İÇERİKLİ SAÇ BAKIM KREMİ (200ml)
    Çok yıpranmış kuru saçlar içingeliştirilmiş ürün, özellikle yıpranmış kuru saçların ihtiyaçlarını karşılıyor. Argan yağı ve erik çekirdeği yağı ile Pro-Vitamin B5’den elde edilen bitkisel bakım yağı kompleksi saçları ağırlaştırmadan yıpranmış saç yüzeyinin yenilenmesini destekliyor. Elektriklenmeyi önleyen iyon teknolojisi sayesinde saçlar ışıltılı bir görünüme ve hissedilebilir bir yumuşaklığa kavuşuyor.  

    ISANA PROFESSIONAL ARGAN YAĞI ve ERİK ÇEKİRDEĞİ YAĞI İÇERİKLİ BAKIM YAĞI (50ml)

    Argan yağı ve erik çekirdeği yağı ile Pro-Vitamin B5’den elde edilen bitkisel bakım yağı kompleksi saçları ağırlaştırmadan yıpranmış saç yüzeyinin yenilenmesini destekliyor. Bakım formülü saçların ışıltılı bir görünüme ve hissedilebilir bir yumuşaklığa kavuşmasını sağlıyor.

    ISANA PROFESSIONAL 13’IN 1 YOĞUN SAÇ KÜRÜ (100ml) Aşırı yıpranmış kırık saçlar için geliştirilen ürün etkili formülü sayesinde ipeksi saçlar yaratırken, kırılmasını önlüyor ve yoğun hacim kazandırıyor. Yoğun bakım ile de kolay taranan, yumuşak, parlak, ışıltılı, dayanıklı saçlar yaratıyor.

    ISANA PROFESSIONAL SAÇ BAKIM KÜRÜ GÜÇ & HACİM (150ml) Zayıf, ince telli ve bakıma muhtaç saçlara ‘Fiber – Force’ teknolojisiyle elde edilmiş olan etkili formülü ile yoğun bakım yapıyor ve ağırlaştırmadan koruyor. ‘Pro – Substanz’ kompleksi içeren formülü her bir saç telini fark edilir bir şekilde dolgunlaştırıyor.

    ISANA 2’IN1 YOĞUN SAÇ BAKIM YAĞI (100ml) Mat ve yıpranmış saçlara hızlı ve kolay bir şekilde ihtiyacı olan bakımı sunarken, saçları ağırlaştırmadan daha kolay taranmasını yardımcı oluyor. Saçları fön sırasında sıcaklıktan korurken aynı zamanda bileşenlerindeki Jojoba yağı sayesinde yoğun olarak besliyor.

    ISANA SAÇ BAKIM SÜTÜ (200ml) Değerli pirinç yağı, zeytinyağı ve bambu ekstresinden elde edilen formülüyle ağırlaştırmadan saçlara etki ederek onlara ihtiyacı olan bakımı sunuyor. Saçları 230 dereceye kadar fön sıcaklığından koruyan ürünle saçlardaha yumuşak ve kolayca taranabilir hale geliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.