DOLAR 32,5128
EURO 34,5607
ALTIN 2493,968
BIST 9548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Arma Kontrol Dubai Intersec 2018’e katıldı

    Arma Kontrol Dubai Intersec 2018’e katıldı
    22.01.2018
    A+
    A-
    Güvenlik ve yangın sektöründeki profesyonelleri bir araya getiren Intersec 2018 fuarı, dünyanın dört bir yanındaki sektör temsilcilerini ağırladı. Sektörün önde gelen temsilcilerinin yer aldığı fuarda Türkiye’den Arma Kontrol de Türk mühendislerin tasarladığı yeni sistemlerini tanıttı.
     
    Güvenlik sektörünün en prestijli fuarlarından Intersec kapılarını Dubai’de açtı. 129 ülkeden gelen 1000’i aşkın katılımcı ve 30.000’i aşkın ziyaretçi sayısıyla dünya çapındaki en büyük fuarlardan olan Dubai Intersec 2018, aynı zamanda geniş kapsamlı uluslararası bir ticaret platformu özelliğine sahip. Sektördeki firmaların hedef kitlelerini tek bir çatı altında bir araya getiren fuar, 21-23 Ocak tarihleri arasında Dubai Uluslararası Kongre ve Sergi Merkezi’nde gerçekleşti.
     
    Ticari Güvenlik, Akıllı Ev, Bilgi Güvenliği, Yangın ve Kurtarma, Güvenlik ve Sağlık, iç güvenlik, Çevre ve Fiziksel Güvenlik gibi geniş kapsamlı çözümlerin sergilendiği fuarda Türkiye’den de Arma Kontrol yer aldı. Kurulduğu günden bu yana 45’e yakın ülkeye ihracat yapan Arma Kontrol, son olarak İtalya’da aldığı P1 sertifikalı Road Blocker ve Mantar bariyer sistemlerini tanıttı.
     
    Türk mühendislerin başarısı global arenada sergileniyor
    Patentinin elinde olduğu Teleskopik Road Blocker sistemiyle İtalya’da düzenlenen çarpışma testinden P1 derecesiyle geçen Arma Kontrol, Türk mühendislerin başarısını Dubai Intersec 2018 fuarında tanıttı. Uluslararası fuarda ilk kez görücüye çıkan Teleskopik Road Blocker sisteminin yanında, mantar bariyer sistemleri de sergilendi. Roma’da gerçekleşen çarpışma testiyle 7,5 tonluk bir kamyonun saatte 65 km hızla çarptığı testi yüksek başarıyla tamamlayarak P1 derecesi almaya hak kazanan Arma Kontrol, bu başarıya sahip olan ilk Türk firması.
     
    Dubai Intersec 2018’in sektör için çok önemli bir platform olduğunu söyleyen Arma Kontrol CEO’su Koray Kartal; ‘’Arma Kontrol olarak her yıl belirli seviyede büyüme gerçekleştiriyoruz. Büyümemizde uluslararası fuarların önemi çok büyük. İhracat ağımızı bu gibi önemli fuarlarla genişletiyoruz. Dubai Intersec, sadece bulunduğu Ortadoğu bölgesinin değil global arenada da önemli bir konumda. Biz de Arma Kontrol olarak Dubai Intersec’e bu yıl üçüncü kez katıldık. Hedefimiz doğrultusunda ileriki yıllarda düzenlenecek olan Dubai Intersec fuarlarında da yer almayı planlıyoruz’’ dedi.
     
    Hedef dünyanın en büyük 10 firmasından biri olmak
    Yeni ürünlerini Ortadoğu pazarına Intersec 2018’de tanıtacaklarını söyleyen Kartal sözlerine şöyle devam etti. “Sektörde dünyanın en büyük 10 firmasından biri olmayı hedefliyoruz. Şu an için 40’ın üzerinde ülkeye Türk yapımı ürünlerin ihracatını gerçekleştiriyoruz. Katıldığımız uluslararası fuarlarla bu sayıyı daha da artırmayı hedefliyoruz” dedi.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.