DOLAR 32,4939
EURO 34,55
ALTIN 2496,353
BIST 9548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Armis Furniture İstanbul’un yıldızı oldu

    Armis Furniture İstanbul’un yıldızı oldu
    17.12.2018
    A+
    A-

    Yıllardır halı sektöründe kalitesi, geniş satış ağı ve başarılı çalışmalarıyla dikkat çeken Artemis Halı’nın yeni markası Armis, tüm yatak koleksiyonlarını Furniture İstanbul’da sergiledi. Armis, Türkiye’nin seçkin mobilya markalarının yer aldığı sektörün en büyük mobilya fuarı Furniture İstanbul’da ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.

    Furniture İstanbul 2018 ile ilgili genel bir değerlendirme yapan Armis Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Batallı: “Türk mobilya sektörünün uluslararası konumunu daha yukarılara taşımak için organize edilen bu fuar sektör liderlerini bir araya getirdi. Fuar’ın Türkiye mobilya sektörünün üretim teknolojisini göstermesi açısından da büyük avantaj olduğunu düşünüyoruz. Armis bizim yeni çocuğumuz… Artemis Halı’daki bilgi, birikim ve tecrübelerimizi aktardığımız yeni bir markamız… Türkiye genelinde yaptığımız araştırmalar ve halı üretimindeki profesyonel ve yenilikçi üretim anlayışımız doğrultusunda gelen talep üzerine bu yatırım kararını aldık. Halıdan sonra yatak ve baza sektöründe de üretimci olarak adım attık. 15 milyon Euro’luk yatırım ile Yalova Kirazlı Sanayi Sitesi’nde kurduğumuz fabrikada son teknolojik makine parkurunda yatak, baza, başlık ve tekstil üretimi yapmaya başlayıp, İzmir Torbalı’da satın aldığımız yeni fabrika ile üretimimizi 3 kat artırarak sektör lideri olma yolunda ilerliyoruz. Furniture İstanbul, bizim için hem yurtiçi hem yurtdışı açısından son beş yıldır geçen en iyi fuar oldu. Armis çok ilgi gördü, hali hazırda yürüttüğümüz işbirliklerini güçlendirirken yeni iş bağlantıları da yapmış olmaktan çok mutluyuz” dedi.

    Fuara katılım oldukça fazla olduğunu belirten Batallı: “Fuarda, mobilya sektörünün lider ülkeleri İtalya, Almanya, Avusturya ve İsviçre’nin yanı sıra sektörün hedef pazarları olan Suudi Arabistan, Irak, Kuveyt, Katar, Birleşik Arap Emirlikleri’nin de aralarında bulunduğu 85 ülkeden ziyaretçi ve VIP alım heyetleri ağırlandı. Bu Fuar, bizlerin yeni iş bağlantıları için önemli imkanlar sağladı. Mevcut müşterilerimizden yüklü siparişler aldık, yeni müşteriler aramız katıldı. Yalnızca katılımcılar açısından değil, ziyaretçiler açısından da uluslararası bir platform oluştu diyebilirim” diye vurguladı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.