DOLAR 32,4761
EURO 34,9475
ALTIN 2439,426
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Armis’ten yeni koleksiyon: Charon

    Armis’ten yeni koleksiyon: Charon
    12.02.2019
    A+
    A-
    Son teknolojik makine parkurunda ürettiği yatak, baza, başlık ve beyaz grubu tekstil ürünleriyle Türkiye yatak sektörünün yeni markası Armis, sonsuz maviliğe yelken açan gemilerden ilham alarak tasarladığı Charon serisi ile konforlu ve şıklığı, sağlıklı uykuyu bir arada sunuyor. Yatak başlığı, baza ve yataktan oluşan Charon serisinin şıklığını, kumaş kaplı komodin ve sandıklı ayak ucu pufu tamamlanıyor.
    Charon Yatak, kumaş torbalar içerisine ayrı ayrı paketlenen pocket yay sistemi sayesinde yaylar birbirinden bağımsız hareket ederek ses yalıtımı sağlıyor. Bağımsız hareket eden yaylar vücut basıncının yatağa eşit yayılmasına yardımcı olurken uyku esnasındaki dönüşleri azaltıyor. Ekstra yumuşak ve esnek hyper soft sünger, uyku esnasında kan basıncının dengelenmesine yardımcı oluyor ve doğru uyku ortamında dinlenme imkanı sağlıyor. En üst katmanında yumuşak ped olan Charon Yatak, kuştüyü sünger dolgusu ile konforun ve rahatlığın bir arada hissedilmesini sağlıyor. Yumuşak sünger tüm vücut kıvrımlarını desteklerken konforlu uyku imkanı sunuyor.
    Yumuşak sandık açma kollarıyla ergonomik kullanım sağlayan, emniyet kilitli Charon Baza, zararlı kimyasallar içermeyen E1 kalite ahşaptan ve elektrostatik boyalı çelik konstrüksiyon malzemeden üretiliyor. Charon Baza’nın dış kaplamasında kullanılan kumaş ile aynı kumaştan yapılan Charon Yatak Başı ise düğmeler ile bezenmiş kapitone kaplamasındaki ince işçilikle yatak odalarına farklı bir tarz katıyor.
    Armis ürün yelpazesinde yatak, baza, yatak başlıklarının yanı sıra uyku konforunu tamamlayacak yorgan, yastık, alez, bebek takımlarından oluşan beyaz grubu da yer alıyor.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.