DOLAR 32,3185
EURO 35,1291
ALTIN 2293,513
BIST 9056,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Arslan Sükan, Kişisel Sergisi ‘Prelude’ ile Leica Gallery İstanbul’da

    Arslan Sükan, Kişisel Sergisi ‘Prelude’ ile Leica Gallery İstanbul’da
    09.06.2017
    A+
    A-

    Leica Galeri İstanbul, 8 Haziran – 5 Ağustos 2017 tarihleri arasında sanatçı Arslan Sükan’ın “Prelude” başlıklı kişisel sergisine ev sahipliği yapıyor.

    bomontiada’da yer alan Leica Yerleşkesi içindeki Leica Gallery İstanbul, Arslan Sükan’ın sahne arkası defile fotoğraflarından oluşan “Prelude” başlıklı kişisel sergisine ev sahipliği yapıyor. Sanatçı, sergide yer alan fotoğraflarda, izleyicinin beklentilerini ilk bakışta doğrular gibi yaparken pratikte ters düz eden; bir fikir ya da formu yeniden yaratan bir anlatıcı olarak karşımıza çıkıyor. Sükan, hem iç mimarlık hem de fotoğraf üzerine aldığı eğitimlerinin de etkisiyle, insan algısının limitlerini, fiziksel ile sanal, görünenle görünmeyenin sınırlarını araştıran çok yönlü bir sanatçı.

    Arslan Sükan’ın, Leica Galeri İstanbul’da sergilenecek eserleri, 2004 – 2008 yılları arasında L’Uomo Vogue (İtalya), A Magazine (Fransa), Crash (Fransa), Faces (İsviçre) ve Muse Magazine (İtalya) gibi fotoğraflardan oluşuyor. Sanatçı, mankenlerin podyumda kişiliklerinden sıyrılarak birer sanat objesi ya da tüketim aracı gibi izlenmeye başlamadan önce, perde arkasında bırakacakları kimlik ve karakterlerinin son izlerini yakalıyor. Sükan, kendilerine biçilen rollere girmek üzere hazırlanan bu figürleri, kendi kurgularını oluşturmak için bir an için fark ettirmeden çalıyor.

    Arslan Sükan’ın “Prelude” başlıklı kişisel sergisi 8 Haziran – 5 Ağustos 2017 tarihleri arasında Leica Galeri İstanbul’da ücretsiz ziyaret edilebilir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.