DOLAR 32,5029
EURO 34,7505
ALTIN 2489,939
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Artemis Halı Domotex Hannover 2019’da yoğun ilgi gördü

    Artemis Halı Domotex Hannover 2019’da yoğun ilgi gördü
    29.01.2019
    A+
    A-

    Almanya’nın Hannover kentinde düzenlenen Domotex Hannover 2019 Uluslararası Halı ve Zemin Kaplama Fuarı’nda Artemis Halı, yeni lineları ile birlikte Türk halı sektörüne kazandırdığı iki yeni markası Prato Exclusive ve Armis Halı ürünlerini de tanıttı. 70’e yakın ülkeden bin 400’ün üzerinde firmanın katıldığı Uluslararası Halı ve Zemin Kaplama Fuarı’nın en dikkat çeken markaları arasında olan Artemis Halı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Batallı, Domotex Hannover 2019’u değerlendirdi.

    Türkiye’de ve dünyada müşterilerinin beklentilerini tam olarak karşılayan, gelişim odaklı, kaliteyi sürekli arttıran ve son teknolojiyi yakından takip ederek farklılık oluşturan Artemis Halı, Domotex Hannover 2019’da en yeni koleksiyonlarını tanıttı. Domotex Hannover 2019’da ile ilgili genel bir değerlendirme yapan Artemis Halı Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Batallı: “Türk halı sektörü için büyük önem taşıyan bu fuara ilk kez katıldık. Merkezi Gaziantep’te 2012 yılında kurulan Artemis Halı, yeni ve genç bir marka olmasına rağmen gerek kalitesi, gerek geniş ürün yelpazesinin genişliği ile bu kısa sürede çok hızlı bir ivme kazandı. Hem yatırımlarımızla hem de istihdamla 2019’da da büyümeye devam ediyoruz. Artemis Halı olarak Fuar’da gördüğümüz ilgi kendinden emin ve istikrarlı çalışmalarımızın hedefine ulaştığını bize göstermiş oldu. Artemis Halı çatısı altında iki yeni markamız Prato Exclusive ve Armis Halı koleksiyonlarını da yurt dışı pazarına tanıtmış olduk. 2019 yılı koleksiyonlarımıza Dünyanın birçok ülkesinden gelen profesyonel ziyaretçilerin gösterdiği yoğun ilgiden dolayı gururlu ve mutluyuz. Fuarın ilk gününde itibaren Gaziantepli markaların stantlarının ziyaretçilerin adeta akınına uğraması bir Gaziantepli olarak ayrıca beni onurlandırdı. Fuarda bizleri yalnız bırakmayan Gaziantep Milletvekillerimiz ve sektör başkanlarımıza teşekkür ederim” dedi.

    • “Türk Halısını Dünya Platformuna taşıyoruz”

    Fuara katılım oldukça fazla olduğunu belirten Tolga Batallı: “Fuara gösterilen uluslararası ilgiden dolayı bizlerin yeni iş bağlantıları için önemli imkanlar sağladı. Artemis Halı, tasarımlarında renklerin her tonunu sergileyecek kadar cesur, geldiği toprakların havasını yansıtacak kadar otantik, dünyanın moda trendlerini de tasarımlarına yansıtacak kadar dünyalı bir marka. Amacımız sadece halı satmak değil hem yurtiçinden hem de yurtdışından tüketicilerimize kendilerini ifade edebilecekleri yeni yaşam alanları oluşturmak. Artemis Halı ve Türk Halı sektörüne kazandığımız iki yeni markamız ile de uluslararası arenada hem Gaziantep’i hem Türkiye’yi en iyi şekilde temsil ediyoruz. Türk halısının Dünya platformunda hak ettiği yere gelmesini hedefliyoruz ve bunun için çalışmalarımızı yapıyoruz.Marka olarak yaptığımız çalışmalar ve her geçen gün artan yeni ülke bağlantılarıyla bu hedefe ulaşmayı planlıyoruz” diye vurguladı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.