DOLAR 32,4773
EURO 34,9587
ALTIN 2439,323
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Artemis’te dar banyolara geniş çözümler var

    Artemis’te dar banyolara geniş çözümler var
    24.05.2018
    A+
    A-

    Küçük metrekareli evler çoğalırken banyolar da küçüldü ama artık yeni ev sahipleri hem kullanışlı hem şık bir banyodan vazgeçmek zorunda kalmıyor. 20 yılı aşkın tecrübesiyle banyo yıkanma alanlarının öncü markası olan Artemis, yeni ürünü katlanabilir duş kabinlerini kullanıcılarının beğenisine sundu

    Gayrimenkul ve inşaat sektöründe gün geçtikçe daha çok yer bulan küçük metrekareli yaşam alanları ev sahipleri tarafından tercih edilmeye başlandı. İnşaat ve mimarlık alanlarının tercih edilen “banyo yıkanma alanlarının” öncü markası Artemis, kalite ve inovatif çizgisini yansıtan “katlanabilir duş kabinlerini” “Ares Serisi/Menteşeli Sistem”adıyla kullanıcıların karşısına çıkardı.

    Banyoları daha ferah tutarak ergonomik kullanım sağlayan “Ares Serisi/Menteşeli Sistem” hem içe ve hem de dışarıya açılarak tüketicilere rahatlatıcı çözümler getiriyor. Herkesin rahatlıkla kullanabilmesi için tasarlanan “katlanabilir duş kabini” yaşlı ve engelli kullanımı için de ergonomik ve pratik çözümü banyolara yansıtıyor. Ayrıca, lavabo ve klozet ile dolap alanları korunurken mevcut alanın en verimli şekilde kullanılması sağlanıyor. Diğer taraftan, katlanabilir duş kabini açılırken çevresinde bulunan nesnelere de temas sağlamıyor.

    Türk mühendis ve tasarımcıların pratik öngörüsü

    AR-GE ve ÜR-GE süreçlerini tamamen Türk mühendis ve tasarımcılarla yürüten Artemis, son teknoloji ile üretilen malzemeleri ürünlerinde kullanarak sektörde fark yaratıyor. İnovasyonu ön planda tutan iş yapma ilkesi, Artemis’in tüm ürünlerinde olduğu gibi “Ares Serisi/Menteşeli Sistem”de de kalitesiyle kendini gösteriyor.

    Banyo yıkama alanlarında inovatif marka

    Artemis Genel Müdürü Ahmet Kaan Koçulu, “Ares Serisi/Menteşeli Sistem”e ilişkin şunları söyledi:

    “Şüphesiz, tamamen Türk sektör profesyonellerinin meydana getirdiği bu ürünü sektörle ve kullanıcılarla paylaşmanın heyecanı içindeyiz. Dünya standartlarındaki kalitemiz ve sürekli geliştirdiğimiz ürün çeşitliliğimizle, Türkiye’nin önde gelen birçok projesinin tercihi olmaya ve hem sektör paydaşlarımız hem de müşterilerimizde Artemis tecrübesini paylaşmaya devam ediyoruz. Bizim için “Mutlu Müşteri” en önemli öncelik. 20 yılı aşan tecrübemizin ışığında, kendimizi daima kaliteyi koruyarak geliştirmeyi ilke edindik. Yüksek kalite ürünlerimizle sektörü geliştirmeye ve müşterilerimizin hayatına mutluluk katmaya devam edeceğiz.”

    Artemis, kendi teknik servisiyle müşteri memnuniyetini üst düzeyde tutuyor

    Her zaman Türk mühendis ve tasarımcılarla çalışan Artemis, ürün satışı sonrasını da etkin şekilde takip eden ve yüksek müşteri memnuniyeti sağlayan kendine ait bir teknik servis hizmet ağına sahip. Ürünlerini kendi hizmet ekibiyle monte eden Artemis, arızaların giderilmesinde, onarım ve bakım süreçlerinde de yine sadece kendi ekibiyle çalışıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.