DOLAR 32,4709
EURO 34,9366
ALTIN 2436,166
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Arzu Ermiş ve Meltem Tarhancı yeni koleksiyonlarını tanıttı

    Arzu Ermiş ve Meltem Tarhancı yeni koleksiyonlarını tanıttı
    07.06.2018
    A+
    A-

    İtalyan plaj giyim markası Pin-Up Stars’ın Türkiye Distribütörü Arzu Ermiş ve Takı Tasarımcısı Meltem Tahrancı ev sahipliğinde Les Ottomans Hotel’de, geçtiğimiz gün güzel bir davet gerçekleşti. Yeni koleksiyonların tanıtıldığı davete cemiyet ve magazin hayatından ünlü isimler katıldı.

    El yapımı ürünleriyle plaj modasında devrim yaratan Pin-Up Stars, 2018 yaz koleksiyonunu ve Meltem Tahrancı yeni koleksiyonu “Listen to Your Soul”u gerçekleştirdiği davetle ziyaretçilerine tanıttı. Davete ilk gelen isimler arasında olan başarılı sunucu ve menken Çağla Şıkel yeni koleksiyonunu heyecanla beklediğini belirterek tatile çıkmadan önce Pin-Up Stars’tan mayo ve pareo aldı.

    Rengarenk modellerin ve nakışlı bikinilerin dikkat çektiği davette plaj kıyafetleri büyük ilgi gördü. Markanın distribütörü Arzu Ermiş, yenilikçi ve haute couture tasarımları olan Pin-Up Stars’ın modellerini anlattı. Yapılanların dışında bir konsepti olan markayı Bodrum, Antalya ve İstanbul’daki farklı satış noktalarıyla meraklılarına ulaştıran Ermiş, markanın tercih edilmesindeki sebepleri: “Pin-Up Stars ürünlerinin en belirgin özelliği kalıplarının vücudu hatasız göstermesi, güneş ve tuza rağmen kumaşlarının yıpranmadan ilk günkü gibi görünmesidir. “ sözleriyle anlattı.

    Davete katılanlar arasında Ahu Orakçıoğlu, Aslı Özdemir, Çağla Şıkel, Dilara Koçak, Çiğdem Kayalı, Evin Şaşmaz, Feryal Gülman, Gülin Öngör, Lal Denizli, Hande Doğandemir, Sevan Bıçakçı, Sevgi Tunga, Siren Ertan Kayalar,  Nisa Taşyar,  Seval Ermiş, Zülal Tatlıcı, Gül Ergi gibi ünlü isimler vardı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.