DOLAR 32,3167
EURO 35,0638
ALTIN 2279,588
BIST 9019,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Arzum ile kışa zinde hazırlık

    Arzum ile kışa zinde hazırlık
    12.10.2017
    A+
    A-

    Arzum, sunduğu farklı özellikteki ürünleriyle yaklaşan kış mevsimine sizi meyve ve sebzelerin koruyucu etkisine bırakıyor.

    Türkiye’nin öncü elektrikli ev aletleri markası Arzum, farklı ürünleri ile kış mevsimi yaklaşırken sağlıklı besinler hazırlamanıza yardımcı oluyor. Freshmix, Meyvix ve Shake’N Take ile birbirinden leziz ve sağlıklı içecekleri her an pratik bir şekilde sevdikleriniz ve kendiniz için hazırlayabileceksiniz.

    Arzum Shake’N Take ile tek tuşla leziz ve sağlıklı içecekler

    Sporcu içeceğinden, bol vitaminli meyve sebze sularına kadar birçok içeceği tek tuş ile hızlı bir şekilde hazırlayabilen Arzum Shake’N Take; kolay kullanımı, taşınabilir iki farklı boydaki haznesi ve ergonomik tasarımıyla dikkat çekiyor.

    Yanındaki 570 ve 400 ml kapasiteli, BPA (plastikte bulunan zararlı kimyasallar) içermeyen taşıma haznesi sayesinde içeceğinizi kolayca hazırlayıp istediğiniz yere götürebilme imkânı sunuyor. Arzum Shake’N Take, değişen mevsim koşullarında vücut direncinizi arttıracak sağlıklı içeceklerle ihtiyacınız olan vitamin ihtiyacını karşılamanızı sağlayacak. Arzum Shake’N Take; siyah, mavi ve pembe renk seçenekleriyle mutfaklarınızı süsleyecek.

    Arzum Freshmix Slow Juicer Meyve ve Sebze Presi ile besinler hep taze

    Slow Juicer adı verilen düşük hızda sıkma teknolojisi sayesinde sıkım esnasında herhangi bir ısı ortaya çıkarmadığı için besinlerin oksitlenmesini önleyen Arzum Freshmix Slow Juicer, meyve ve sebzelerin vitamin değerlerinin korunmasını sağlıyor.

    Freshmix Slow Juicer, içerisindeki burgu mekanizması ile meyve ve sebzeleri rendelemek yerine sıkarak sularının tamamen çıkmasına ve daha fazla vitamin elde edilmesine imkan sunuyor.

    Meyve ve sebze suyunu ve posasını başarılı bir şekilde iki ayrı kaba ayırabilen Arzum Freshmix Slow Juicer, düşük devirli güçlü motoru ile sessizce çalışıyor. Meyve ve sebze suyu haznesinin yanı sıra posa haznesinin de bulunması, kullanım sonrası temizlik derdini ortadan kaldırıyor.

    Arzum Meyvix Katı Meyve Sıkacağı mutfaklarda fark yaratıyor

    Geniş yiyecek kanalı sayesinde meyve ve sebzeleri bütün halinde haznesine alabilen Arzum Meyvix, çıkarılabilir 2 litre geniş posa haznesi ve 1,5 litre kapasiteli sürahisiyle meyve ve sebze suyunun en doğal halini sunuyor.

    Paslanmaz çelik filtresi, parçalayıcısı ve süzgeciyle uzun ömürlü kullanım sağlayan Arzum Meyvix Katı Meyve Sıkacağı kırmızı rengiyle mutfaklarda fark yaratıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.