DOLAR 32,3087
EURO 35,0594
ALTIN 2276,159
BIST 8991,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Arzum Olimpia Energy ile bayram erken gelecek

    Arzum Olimpia Energy ile bayram erken gelecek
    17.06.2017
    A+
    A-

    Kadınlara “Sen dokunursun değişir dünya” sloganıyla seslenen Arzum, onların hayatlarını kolaylaştıracak elektrikli süpürge çeşitleri ile fark yaratmaya devam ediyor. Arzum’un yeni süpürgesi Olimpia Energy, multi-cyclone teknolojisi ve yüksek performansı ile tozları yüzde 99.99 oranında ayrıştırarak hapsediyor ve derinlemesine temizlik sunuyor.

    Türkiye’nin öncü elektrikli ev aletleri markası Arzum’un süpürge ailesinin yeni üyesi Olimpia Energy, yaklaşan bayram temizliğinde kadınların en büyük yardımcısı olacak. Tasarımı ve teknolojisiyle öne çıkan Olimpia Energy, yüksek performansı ile tozlara göz açtırmıyor.

    Arzum Olimpia Energy, Multi Cyclone teknolojisi sayesinde tozları yüzde 99,99 oranında hapsederek uzun ömürlü temizlik performansı sunuyor. Arzum Olimpia Energy, Ultimate Speed turbo fırçasıyla saçları ve evcil hayvanların tüylerini etkin bir şekilde haznesine hapsederek tüm yüzeyleri derinlemesine temizliyor. Büyük tekerlekleri ile rahat manevra imkanı sağlayan Arzum Olimpia Energy, pratik kullanım, yüksek toz toplama performans ve AAA sınıfı enerji tüketimi sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.