DOLAR 32,5842
EURO 34,7999
ALTIN 2511,389
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Arzum Sateen Touch ile yaza pürüzsüz bir tenle hazır olun

    Arzum Sateen Touch ile yaza pürüzsüz bir tenle hazır olun
    07.12.2017
    A+
    A-

    Ürünleriyle kullanıcıların hayatında fark yaratan Arzum, kişisel bakımda da kadınların en büyük yardımcısı oluyor. Yaz aylarına şimdiden hazırlanmak isteyenler Arzum Sateen Touch IPL ile uzun süreli pürüzsüz bir ten elde edebilecek.

    Sadece 3 uygulamada tüylerde yüzde 70’e varan azalma

    Dünya çapında profesyonel güzellik salonları ve kliniklerde dermatologlar tarafından yaygın olarak kullanılan IPL epilasyon teknolojisine sahip Arzum Sateen Touch, tüy köküne etki eden hassas ışık atımları ile tüylerin yeniden uzamasına engel oluyor. Düzenli kullanıldığında geleneksel tüy alma yöntemlerine göre daha uzun süreli pürüzsüzlük sağlayarak sadece 3 uygulamada tüy yoğunluğu ve bölgenin yapısına göre yüzde 70’e varan azalma sağlıyor.

    Cilt rengi analizi ile beş farklı enerji ayarı yapılabilen Arzum Sateen Touch ile tek seferde 200 bin ışık atımı yapılabiliyor. Bacak, kol, koltuk altı, bikini bölgesi, sırt, göğüs gibi vücudun birçok bölgesinde uygulama yapabilen ürün; aynı zamanda çene, favoriler, dudak üstü gibi hassas bölgelerde de rahatlıkla kullanılabiliyor. Kullanıcıyı ışıkların zararlı etkisinden koruyan özel uygulama gözlüğünün yanı sıra kullanılmadığında devreye giren otomatik kapanma özelliğiyle enerji harcanmasını da önlüyor.

    Şık ve ergonomik tasarımıyla da göz dolduran Arzum Sateen Touch, kadınların yanı sıra erkeklerin kullanımı için de uygundur.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.