DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Arzum Ütü Ailesi’nden buhar gücü birliği

    Arzum Ütü Ailesi’nden buhar gücü birliği
    02.10.2017
    A+
    A-

    Küçük dokunuşlarla büyük farklar yaratan Arzum’un ütü ailesinin üstün buhar gücü teknolojisi sayesinde, kırışıklıklar zahmet olmaktan çıkıyor. Ironforce buhar kazanlı ütü, Steamart Plus seramik tabanlı ütü ve Tripper seyahat ütüsü ile buhar gücü birliği yaparak kırışıklıklara meydan okuyor.

    Steamart Plus’ın iyon teknolojisi ile ütü zahmet olmaktan çıkıyor

    Arzum Steamart Plus ütü, optimal seramik tabanı ile kumaşın üstünde kolayca kayarak rahat bir ütüleme sağlıyor. Dikey buhar özelliği ve 190g/dk şok buhar gücü ile kırışıklıkları anında yok ederek kolay ütü yapılmasını sağlıyor. Kireçlenmeyi ve damlamayı önleyen sistemi bulunan Arzum Steamart Plus Ütü, kendini temizleme özelliği sayesinde uzun ömürlü kullanım sağlıyor. Arzum Steamart Plus ütünün üç emniyetli otomatik kapanma özelliği ise kumaşın üstünde veya prizde takılı unutmaya ve devrilmeye karşı kendi kendini otomatik olarak kapatarak olası ev kazalarını önlüyor. 2600 W’lık gücü ile dikkat çeken Arzum Steamart ütü 425ml kapasiteli su tankı ile kesintisiz ütü yapma olanağı sağlıyor. Mürdüm – Papatya serisi ile uyumlu olarak tüketiciyle buluşan ürün sarı ve mürdüm renkleri ile evlere enerji katacak.

    Ironforce ile derine işleyen kırışıklara elveda

    En zorlu kırışıklıklarda ve katlı kumaşlarda derine işleyen Steam Impress buhar gücüyle fark yaratan Arzum Ironforce 5,5 bar buhar basıncı ve 250 gr buhar gücü ile kırışıklıkları kolaylıkla gideriyor. Çıkarılabilen su tankı sayesinde ütü çalışır durumda iken su ilave edebilme özelliğiyle büyük avantaj sağlayan Ironforce, 2400 W’lık gücü ile hızlı başlangıç yaparak 2 dakika içinde ütüye hazır oluyor. Eko buhar özelliği ile uzun süre buharlı ütüleme keyfini sunan ürün çizilmeye karşı dayanıklı tabanıyla dikkat çekiyor. Biriken ütüleri dert olmaktan çıkaran Ironforce, 1.5L su tank kapasitesiyle kesintisiz ütü deneyimi sunuyor.

    Tatillerin vazgeçilmezi Arzum Tripper

    Pratik kullanımı ve yüksek buhar performansıyla Arzum Tripper, bavulda kırışan kıyafet derdine son veriyor. Sıcaklık ayarı, şok buhar ve sürekli buhar özelliğiyle normal ütülere eşdeğer bir performans sunan Arzum Tripper, seramik tabanı ile tüm kumaş türlerinde mükemmel ütü deneyimi yaşatıyor. 1150W gücü ile dikkat çeken Arzum Tripper; katlanabilir sapı, 21 cm’lik ebatı ve 680gr ağırlığı sayesinde seyahatlerde kendine rahatlıkla yer bulurken bebek kıyafetlerinin de kolaylıkla ütülenmesini sağlıyor. Arzum Tripper seyahat ütüsü; mor rengiyle valizlerinizi süsleyerek yolculuklarınıza eşlik ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.