DOLAR 32,3403
EURO 35,1052
ALTIN 2239,411
BIST 8885,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Arzum’dan ödüllü dönüşüm

    Arzum’dan ödüllü dönüşüm
    24.10.2017
    A+
    A-

    Türkiye’nin öncü elektrikli ev aletleri markası Arzum, IDC Digital Retail Summit 2017’de “Dijital Dönüşüm” projesi ile “Kurumsal Dönüşüm” kategorisinde ikincilik ödülünün sahibi oldu.

    Elektrikli ev aletleri sektörünün öncü şirketlerinden Arzum, “IDC Digital Retail Summit 2017’de “Dijital Dönüşüm” Projesi ile “Kurumsal Dönüşüm” kategorisinde ikincilik ödülünün sahibi oldu.

    Dünyanın en önemli araştırma şirketlerinden biri olan International Data Corporation (IDC) tarafından organize edilen ve her yıl Türkiye’den ve dünyanın pek çok ülkesinden BT yöneticilerini bir araya getiren IDC Digital Retail Summit, bu yıl 23-24 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirildi. NG Sapanca’da düzenlenen IDC Digital Retail Summit 2017 ödül töreninde Arzum, toplam iki kategoride ödüle layık görüldü.

    Arzum İcra Kurulu Üyesi ve COO’su Arif Emre Ünal, Arzum’un, geride bıraktığı 51 yılda ürünlerine yansıttığı inovatif bakış açısını, iş süreçlerine de yansıtarak dijital iş süreçlerini hayata geçirmeyi başardığını söyledi. Proje ile onay mekanizması gereken toplam 38 farklı iş süreci iş birimlerinin katkılarıyla dijital ortama taşındığını ve tüm süreçlerin hızlı, güvenli ve verimli bir şekilde yönetilmesi sağlandı.

    Arzum 51. yılında ürün inovasyonunun yanına dijital inovasyonu da koydu

    Proje ile Arzum’un en önemli 38 iş sürecinin hiç kâğıt kullanılmadan tamamen dijital ortamda yönetilmesi sağlanabiliyor. Web tabanlı ve mobil uyumlu uygulama ile süreçlerin ilerlemesi sırasında oluşan tüm verilerin ERP, CRM ve Satış Sonrası uygulamaları ile entegre şekilde veri tabanına aktarıldığını söyleyen Arif Emre Ünal sözlerine şöyle devam etti:

    “Çalışma arkadaşlarımız başlattıkları herhangi bir süreci anlık olarak uygulama üzerinden takip edebiliyorlar. Onay mekanizması tamamlanan süreçlere ait bilgilendirme mesajları otomatik olarak üretilip süreç sahiplerine iletiliyor. Ayrıca tüm süreçler uygulama üzerinden izlenip tüm detaylarıyla raporlayabiliyor. Projede ortaya koyduğumuz en önemli farkın projeye dahil ettiğimiz süreç sahiplerinin ihtiyaçları olan süreçleri kolay bir şekilde tasarlayıp dijital süreçleri hayata geçirmeleri için kendilerine verdiğimiz eğitimler olduğunu görüyoruz. Klasik bakış açısıyla ilerleseydik projeyi bir BT projesi olarak görüp iş birimlerinden alınan talepleri hayata geçirmemiz gerekirdi. Bunun yerine iş ortağımızdan şimdiye kadar denenmediği bilgisini aldığımız bir yöntemle ilerlemeyi tercih ettik.İş birimlerini projeye birer süreç tasarımcısı olarak dahil edip süreçleri onların katkılarıyla dijitalleştirmeyi daha uygun bulduk. Projeye başlarken iş birimlerinden projede yer alan çalışma arkadaşlarımıza süreç tasarımı ve uygulama kullanım eğitimleri verdik. Bu sayede iş birimlerimizdeki dijital süreç anahtar kullanıcılarımız hem projede çok daha istekli olarak yer aldılar. Hem kendi iş birimlerindeki süreçleri en iyi bilenler kendileri olduğu için hata yapma riskimiz azaldı, hem de 10 farklı iş birimi eş zamanlı olarak süreçlerini tasarladıkları için çok sayıda süreç çok kısa zamanda dijitalleşti. Proje ile kullanıma sunulan dijital süreçlerin geçmişte kullanılan kâğıt formlara göre çok daha hızlı ilerlemesi ve bu sayede hem iç süreçlerimizde hem de müşterilerimize sunduğumuz hizmetlerin hızlanması bizleri mutlu ediyor.”

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.