DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ASCENDUM’un yeni merkez üssü: Akça Antalya

    ASCENDUM’un yeni merkez üssü: Akça Antalya
    14.02.2018
    A+
    A-

    Türkiye’de satış ve satış sonrası güvencenin adı ASCENDUM Makina, AKÇA Makina Antalya şubesi ile geniş hizmet ağına yeni bir zincir daha ekledi. Merkezi konumu ile iş sahalarına yakınlığıyla dikkat çeken şube, ziyaretçilerine hız, kalite ve güç vaat ediyor.

    Antalya, Isparta ve Burdur, sahip oldukları zengin maden yatakları ve geniş maden ocakları ile iş makinaları sektöründe adeta bir cazibe merkezi. Özellikle mermer ocak işletmecilerinin makina ve ekipman yatırımlarında büyük bir hız gözlemlenirken, iş makinaları pazarı hiç olmadığı kadar hareketleniyor. Köklü birikimi ve işinde uzman kadrosuyla AKÇA Makina Antalya’da açılan yeni şubesiyle, sektör temsilcilerinin hem satış hem de satış sonrasında ihtiyaç duyduğu her an ve koşulda en hızlı desteği sağlıyor.

    Kalite ve hızın merkezi

    İş makinaları sektöründeki liderliğini pekiştirmek ve diğer sektörlerdeki müşteri memnuniyetini daha üst seviyelere çıkarmak adına yatırımlarına devam eden ASCENDUM Makina ve AKÇA Makina, Antalya şubesiyle sahip olduğu geniş alan ve personel ağıyla dikkat çekiyor. 3 bin 500m²’si kapalı olmak üzere 6 bin 500m²’lik alana sahip olan şubede; makina satış, yedek parça satış ve servis hizmetleri, 15 araç ve 25 personelle gerçekleştiriliyor. Sahip olduğu kapalı alan ile aynı anda çok sayıda iş makinasına ev sahipliği yapabilen ve işlem görmesini sağlayan şubenin Burdur-Isparta çevre yolu üzerinde olması da yakın bölgede yer alan çok sayıda ocak ve şantiyelere verilecek hizmetin kalite ve hızını da arttırıyor.

    Yeni şubeyle birlikte ASCENDUM Makina’nın Türkiye genelindeki gücünün Antalya bölgesinde de fark yaratacağından emin olduğunu belirten ASCENDUM Makina COO’su Tolga Polat, “AKÇA Makina Antalya şubesi, uzun zamandır gündemimizde olan bir projeydi. İş makinaları sektöründe böylesi büyük öneme sahip olan lokasyonda AKÇA Makina ile birlikte kaliteli hizmet ve tecrübelerimizi sektör temsilcileriyle paylaşmak bizler açısından çok değerli. Yarınlarda çok daha büyük işlerin başarılmasına ön ayak olacağına da güvenim tam” diyor.

    Yeni merkezden beklentiler büyük

    AKÇA Makina Antalya şubesinin, bölgedeki hizmet faaliyetlerini bir adım ileri taşıyarak ihtiyaçların ivedilikle giderilmesine olanak tanıyacağını belirten AKÇA Makina A.Ş. Genel Müdürü Murat Evcin de ilerleyen dönemler için beklentilerini şu sözlerle açıklıyor: “17 yıldır Çanakkale’den Antalya’ya kadar olan bölgede Volvo İş Makinaları bayiliğimizde hizmet kalitesini arttırma adına yatırımlarımızın devam edeceğine, bu denli kaliteli bir markaya bu nitelikli tesislerle hizmet verilmesi gerektiğine inanıyoruz.”

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.