DOLAR 32,3799
EURO 35,0585
ALTIN 2326,591
BIST 9104,82
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Aşçıoğlu, “Midtown Selenium by Deyaar” projesi ile Dubai’de oturum hakkı sağlıyor

    Aşçıoğlu, “Midtown Selenium by Deyaar” projesi ile Dubai’de oturum hakkı sağlıyor
    20.03.2018
    A+
    A-

    Aşçıoğlu’nun Dubaili Deyaar Group ile geliştirdiği ve Selenium markasını yurtdışına taşıdığı proje Midtown Selenium by Deyaar’dan bahçeli 1+1 daire satın alanlar, Dubai’de oturum hakkı sahibi oluyor.  

    Gayrimenkul sektörünün öncü markalarından Aşçıoğlu, yurtdışındaki ilk Türk markalı konut projesi “Midtown Selenium by Deyaar” ile Dubaili olma fırsatı sunuyor. Midtown Selenium by Deyaar, Eylül 2019’da kapılarını açacak.

    209.000 Dolardan Başlayan Fiyatlarla Dubaili Olma Fırsatı

    Geniş ve ferah yaşam alanlarına sahip 1+1 formattaki dairelerden oluşacak Midtown Selenium by Deyaar, Dünya’nın “İlk Türk Markalı Konut Projesi” özelliğini taşıyor. Balkonlu, geniş ve ferah yaşam alanlarına sahip 1+1 formattaki dairelerden oluşan Midtown Selenium by Deyaar’da brüt metrekare satış fiyatları 2.500 dolardan, daire fiyatları ise 209.000 dolardan başlıyor. Projeden bahçeli 1+1 daire alanlar, Dubai’de oturum hakkına sahip oluyor.

    2019 yılı Eylül ayında teslim edilmesi planlanan proje kapsamında; tenis kortu, basketbol sahası, açık-kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, yürüyüş parkurları, jogging alanı, tırmanma duvarları, dinlenme ve park alanları, mağaza ve yeme içme alanları yer alacak. Midtown Selenium by Deyaar’da yaşamı tercih edenler aynı zamanda hemen yanı başlarında yer alan, dünyanın en büyük golf tesisi Jumeirah Golf Estates’ten de istifade edecek.

    Özel ödeme planları

    Midtown Selenium by Deyaar projesinde yatırımcılara benzersiz bir ödeme planı sunuluyor. Bu plan dâhilinde teslimata kadar daire bedelinin sadece %30’u ödeniyor. Ödeme miktarı %30’a ulaştığında yatırımcıya satış ve devir hakkı verilen projede, kalan %70’lik bakiye ise daire tesliminde ödeniyor. Ayrıca %70’lik ödeme için çok cazip oranlarda kredi kullanma imkânı da sunuluyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.