DOLAR 32,4938
EURO 34,8174
ALTIN 2489,042
BIST 9537,6
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ashley Joy Antalyalılarla buluştu

    Ashley Joy Antalyalılarla buluştu
    21.12.2017
    A+
    A-

    Doğal formüllü ürünleriyle ilgi odağı olan Ashley Joy markası, Watsons ile birlikte keyifli bir etkinliğe imza attı. Ashley Joy markasının kurucusu Aslı Şen ve doğal formüllerle hazırladığı ürünleri Antalya’da takipçileriyle buluştu.

    Watsons Terracity mağazasında düzenlenen etkinlikte Aslı Şen, ürünlerini tanıtırken, günlük yaşamında uyguladığı kendine özgü saç bakım ritüellerini de konuklarla paylaştı. Ünlü bloggerların da eşlik ettiği etkinlikte Aslı Şen, iyi yaşamla ilgili ipuçları verirken, bakım, güzellik ve makyaj hakkında en çok merak edilen soruları yanıtladı.

    Etkinlikle ilgili konuşan Aslı Şen; “Ashley Joy Senin Şehrinde” etkinliği kapsamında il il dolaşarak kullanıcılarımızla birebir iletişime geçiyoruz. Bu sayede ürünlerimizi daha iyi anlatma şansı yakalıyoruz. Antalya ürünlerimizin en yoğun talep gördüğü illerden. Kullanıcılarımız etkinliğimizde bizi yalnız bırakmadılar, oldukça güzel bir katılım oldu. Farklı etkinliklerde Antalyalı kullanıcılarımızla yine bir araya gelmeyi çok isterim.”dedi.

    Etkinlikte yer alan uzmanlar, katılımcılara saç analizi yaparak kullanmaları gereken ürünler ve bakım yöntemleri hakkında bilgiler verdi. Ayrıca etkinlik süresince, mağazadan Ashley Joy saç bakım ürünleri alanlar sürpriz hediyeler kazandı.

    Yoğun ilgi gören etkinlik, Aralık ve Ocak aylarında her hafta farklı bir şehirde devam edecek. Gidilecek şehirler arasında Adana, Trabzon ve Eskişehir de yer alıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.