DOLAR 32,5738
EURO 35,0189
ALTIN 2432,075
BIST 9770,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ashley Joy’dan Saç Maskesi ile kuru saçlara yoğun bakım

    Ashley Joy’dan Saç Maskesi ile kuru saçlara yoğun bakım
    06.06.2017
    A+
    A-

    Kuru ve yıpranmış saçlar, argan yağının mucizevi gücüyle güzelleşiyor. Ashley Joy, yepyeni ürünü “saç bakım maskesi” ile saçı dipten uca nemlendirerek ağırlaştırmadan bakım yapıyor.

    Havaların ısınmasıyla birlikte saçların bakım zamanı geldi. Ashley Joy, yepyeni ürünü saç bakım maskesi ile saçınıza güzellik aşılamaya devam ediyor. Maskenin içeriğinde bulunan argan yağı, saçları nemlendirerek aynı zamanda koruyup güçlendiriyor. Argan yağı ayrıca boyadan, ısıl işlemlerden ve çevresel etkilerden yıpranmış saçları mucizevi şekilde hızla onarıyor. Ashley Joy Saç Bakım Maskesi, paraben içermeyen formülü ve hafif yapısı sayesinde kolayca arınıyor ve saçı ağırlaştırmıyor. Maske ayrıca çok kuru ve nemini yitirmiş saç tellerini yumuşatıyor. Saç telini güçlendiren maske daha bakımlı, canlı ve ipeksi saçlara kavuşmanızı sağlıyor.

    Kişisel bakım markanız Ashley Joy’un ürünlerine, Watsons mağazaları, Harvey Nichols, Brandroom, Lidyana.com ve makyajtrendi.com ve Amazon.com’dan ulaşabilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.