DOLAR 32,3309
EURO 35,0754
ALTIN 2298,438
BIST 9056,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ashley’den kolay saç taramak için Joy Saç Bakım Spreyi

    Ashley’den kolay saç taramak için Joy Saç Bakım Spreyi
    08.12.2017
    A+
    A-

    Karışan ve taranması zor saçlar banyo sonrası kabus haline geliyor. Paraben içermeyen doğal formülü ile Ashley Joy Saç Bakım Spreyi, zor taranan saçların bakımını kolaylaştırıyor. Durulama gerektirmeyen bakım spreyini yetişkinlerin yanı sıra çocukların saçlarına da hem ıslak hem de kuru iken uygulayabilirsiniz.

    Badem Yağı ve Buğday Proteinli Özel Formül

    Ashley Joy Saç Bakım Spreyibadem yağı ve buğday proteini ile zenginleştirilmiş özel formülüyle duştan sonra saçların kolay ve sorunsuz şekilde taranmasını sağlıyor.Saçları besleyerek kırılan saç uçlarının yeniden yapılanmasına yardımcı oluyor. Yoğun nemlendirme özelliği sayesinde elektriklenmeyi önleyen sprey, saçlara parlaklık ve yumuşaklık kazandırıyor.

    Ashley Joy Saç Bakım Spreyi saçların kolay şekil almasını ve fönün kalıcı olmasını sağlarken, ısı ve mekanik işlemlerin saça verdiği zararı engellemeye yardımcı oluyor. Paraben içermeyen bakım spreyi, durulama gerektirmiyor. Kişisel bakım markanız Ashley Joy ürünlerine Amazon.com, Watsons, Harvey Nichols, Brandroom, Lidyana.com ve makyajtrendi.com’dan ulaşılabiliyor.

    Ashley Joy Saç Bakım Spreyi fiyatı: 250 ml 34.90 TL.

     

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.