DOLAR 32,5003
EURO 34,5911
ALTIN 2477,9
BIST 9543,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Âşıklar da yalnızlar da Sevgililer Günü’nde tek adreste buluşuyor: MİNİSO

    Âşıklar da yalnızlar da Sevgililer Günü’nde tek adreste buluşuyor: MİNİSO
    28.01.2019
    A+
    A-

    Sevgililer Günü yaklaştıkça, herkesi en güzel hediyeyi bulma telaşı sardı. Bu sene sevgilisine birden fazla hediye verip şaşırtmak isteyenler ya da yalnız olup kendini ödüllendirmek isteyenler Miniso’da buluşuyor. 6 binden fazla rengarenk ürünün rafları süslediği inovatif Japon markası Miniso’da tasarım hediye seçenekleri armağan işini kolaylaştırıyor.

    Miniso tasarım ürünlerle sevenlerinin kalbini Sevgililer Günü’nde çalmaya devam ediyor. Farklı tasarımlarla, kaliteli ürün gruplarını birleştiren marka yenilikçi ve özgün tarzıyla ayrışıyor. Sevgililer Günü’nde hediye setini kendi yapacak olanlar Miniso’da buluşuyor. Binlerce ürün içersinden yepyeni hediye alternatifleri oluşturulabilir, bu yıl Sevgililer Günü’nü unutulmaz kılabilirsiniz.

    Miniso her tarza yakışıyor

    Klişe olmaktan korkanlar Miniso’dan gönül rahatlığıyla alışveriş yapabiliyor. Marka, klişe ürünleri bile inovatif kimliğiyle özgün bir tarza dönüştürüyor. Sadece Miniso’ya özel ürünler içinde kozmetik setlerden parfümlere, dijital ürünlerden ev aksesuarlarına, tekstil ürünlerinden teknolojik aksesuarlara, çantalardan boyunluklara, özel setlerden lisanslı setlere pek çok ürün sizi bekliyor.

    Miniso yalnızları da kucaklıyor

    Sevgililer Günü yaklaşırken her yer kırmızıya bürünüyor ve sevgi temasıyla süsleniyor. Miniso 14 Şubat’ı yalnız geçirecekler için de sayısız öneriler sunarak yalnızları kendini şımartmaya çağırıyor. Kendini tasarım ürünlerle mutlu etmek isteyenler içinde sayısız seçenek Miniso raflarında!

    MINISO Hakkında:

    MINISO, kaliteli yaşam ve müşterilerin ihtiyaçlarına riayet etme felsefesini savunan; kendisini, müşterilerine kaliteli, yaratıcı ve erişilebilir fiyatlı ürünler tedarik etmeye adamış global bir markadır. 2013 kuruluşundan bu yana, MINISO 62 ülke ve bölgede sadece dört yılda 2.600’den fazla mağaza açarak, 2017’de 1.8 milyar dolarlık satış gerçekleştirmiştir. MINISO, yeme-içme, hızlı giyim ve eğlence sektörleri ile alışveriş merkezlerinin ana gücü haline gelerek moda ve eğlenceyi bir araya getiren yeni bir iş stili yaratmıştır. Kaliteli yaşama dönük ‘fast fashion’ felsefesini gerçekleştiren MINISO, müşterilerin mutluluk, moda ve iyi bir yaşam tarzı tecrübe edebilmelerini sağlamak için yepyeni ve eğlenceli bir alışveriş ortamı oluşturmaya odaklanmaktadır.

    MINISO, dünyanın her yerinden en iyi malzemeleri seçerek ürün yapısını optimize etmede ve ürün yönetiminde özenli olmada ısrarcı konumdadır.Yüksek kaliteli ve yaratıcı ürünler satma konusunda istikrarlı olan MINISO, aynı zamanda müşterilerin alışveriş deneyimine de büyük önem vermektedir. MINISO mağazalarının çoğu; insanların gündelik hayatlarına yakın mesafede bulunan ve yüksek modaya ev sahipliği yapan merkezi bölgelerdeki büyük alışveriş merkezlerinde yer almaktadır. MINISO müşterilerine her zaman mükemmel bir alışveriş deneyimi sunmak için çaba sarf etmektedir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.