DOLAR 32,383
EURO 35,0516
ALTIN 2326,196
BIST 9088,04
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Aşıklara evde kamp ateşi sıcaklığı

    Aşıklara evde kamp ateşi sıcaklığı
    05.02.2018
    A+
    A-

    Dış mekanda konforun ve şıklığın adresi L’unica, Sevgililer Günü‘nü evde geçirmek isteyen romantik aşıklara orijinal ve kalıcı bir hediye alternatifi sunuyor. Kış ve yaz bahçeleri, balkonlar ve terasların vazgeçilmezi dünyaca ünlü Happy Cocooning Şömine Masaları ile sevenleri ev ortamında kamp ateşinin sıcaklığıyla buluşturan L’unica, pratik, güvenli ve konforlu ısınma imkanı sunuyor. Zorlu dış hava koşullarına dayanıklı yapısı sayesinde uzun yıllar kullanılabilen bu modern şömineler, çok farklı model, ebat ve renk seçenekleriyle her zevke hitap ediyor. Özel tasarımı ve modern konseptiyle sevenlerin evlerinde dekorasyonun şık bir parçası olmaya aday Happy Cocooning Şömine Masaları, gömme soğutucuları ile soğuk içeceklerin sıcak ortamlara eşlik etmesine imkan tanıyor.

    Fonksiyonelliği ve kaliteyi estetikle buluşturan bahçe mobilyaları markası L’unica, dünyaca ünlü Happy Cocooning Şömine Masaları ile 14 Şubat Sevgililer Günü’nde romantik aşıklara sıcacık ve huzurlu bir ortam vadediyor. Bu özel günü sevdiğiyle evde geçirmek isteyenlere orijinal ve kalıcı bir hediye alternatifi sunan L’unica, Happy Cocooning Şömine Masaları ile kamp ateşinin sıcaklığını kış ve yaz bahçeleri, balkonlar ve teraslara taşıyarak sevenlerle buluşturuyor. Özel tasarımı ve modern konsepti ile mekan dekorasyonunun vazgeçilmez parçası olmaya aday Happy Cocooning Şömine Masaları’nda, şarabınızı, şampanyanızı veya alkolsüz içeceklerinizi soğuk tutabilmeniz için gömme soğutucular da bulunuyor.

    Her çiftin tarzına uyum sağlıyor

    Zorlu dış hava koşullarına dayanıklı yapısıyla uzun yıllar kullanım imkanı sağlayan Happy Cocooning Şömine Masaları, baca gerektirmeyen yapısı ve özel tasarım gazlı şöminesi ile kıvılcım ve duman olmadan konforlu ve güvenli sıcaklığıyla aşıklara eşlik ediyor. Farklı malzemeler kullanılarak tasarlanan modern şömineler; kare, dikdörtgen, yuvarlak, oval şekilleri ve siyah, gri, bej, kahverengi, beyaz renk seçenekleriyle her çiftin tarzına uyum sağlıyor.

    Happy Cocooning ailesinin en eski ve klasikleşmiş üyesi Lounge & Dining Şömine Masaları, modern ve şık kompozit performansını veya doğal ahşabın sıcaklığını sunan alternatifleriyle diğer mobilyalarla mükemmel bir uyum yaratıyor. Hafif pürüzlü yüzeyiyle çekici bir görünüme sahip olan Nice & Nasty Şömine Masaları, ahşap dış kaplaması ile hem sağlamlık hem de doğal sıcaklık hissi verirken, beton görünümlü Composite Şömine Masaları ise aşırı sıcak veya soğuk hava şartlarına karşı dayanıklı olduğu için kış mevsimi boyunca ürünle birlikte verilen kasasının içerisinde dışarıda bırakılabiliyor. Ahşabın doğallığından vazgeçemeyenler için birebir olan Happy Cocooning Teak Şömine Masalarını da diğer ürünlerde olduğu gibi kaliteli koruyucu cam ve tik ağacından kenarlıklarla genişleterek çerez veya içecekleri elinizin altında bulundurmak mümkün.

    Sevgililer Günü‘nün en özel hediye alternatifleri arasında yer alan Happy Cocooning Şömine Masaları, L’unica’nın İstanbul Levent’te bulunan showroom‘undan ve Türkiye genelinde yer alan 30 farklı bayisinden temin edilebiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.