DOLAR 32,5804
EURO 34,8032
ALTIN 2508,86
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Aşk-ı Memnu ünlülerin sesi ile yeniden hayat buldu

    Aşk-ı Memnu ünlülerin sesi ile yeniden hayat buldu
    14.04.2020
    A+
    A-

    Türkiye’nin en önemli sesli kitap girişimi Audioteka, Halid Ziya Uşaklıgil’in ölümsüz eseri Aşk-ı Memnu’yu sesli kitap olarak kullanıcıları ile buluşturuyor. Türk tiyatro ve sinemasının önemli birçok oyuncusunun sesleri, müzik ve ses efektleriyle hayat bulan Aşk-ı Memnu, Audioteka’nın çok sevilen Superproduction içeriklerinden biri olarak özel eserleri arasındaki yerini aldı.

    Ulusal ve uluslararası alanda 10 binlerce yabancı sesli kitap içeriğine sahip olan Audioteka, Superproduction içeriklerine her geçen gün yenilerini eklemeye devam ediyor. Halid Ziya Uşaklıgil’in unutulmaz eseri Aşk-ı Memnu, Türk sinemasının önemli oyuncularının sesleriyle yeniden hayat buldu. Türk sinemasının unutulmaz ismi Enis Fosforoğlu’nun da sesinin anı olarak kaldığı superproduction içerikte Melek Baykal, Salih Bademci, Levent Ülgen diğer önemli sesler arasında yer alıyor.

    Birçok kez tiyatrolarda ve sinemalarda sahne alan, televizyonlarda dizileriyle izlenme rekoru kıran, Aşk-ı Memnu’nun yanı sıra diğer tüm içerikleri, Audioteka’nın ilk 14 gün ücretsiz abonelik sistemi Audioteka Club ile herhangi bir ücret ödemeden dinleyebileceksiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.