DOLAR 32,5076
EURO 34,7332
ALTIN 2479,745
BIST 9530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Askaynak’tan çelik kaynağı için Kobatek 328

    Askaynak’tan çelik kaynağı için Kobatek 328
    21.02.2018
    A+
    A-

    Türkiye’nin kaynak sektöründeki lider kuruluşu Eczacıbaşı-Lincoln Electric Askaynak, kalın kesitli parçaların çok pasolu kaynak dikişleri ile birleştirilmesi için ideal bir elektrot metali sunuyor: Kobatek 328. Çelik kaynağında mükemmel sonuçlar veren örtülü kaynak elektrodu Kobatek 328, tavan ve dikey pozisyonlar dahil tüm pozisyonlarda kullanım kolaylığı sağlıyor. Yüksek sıcaklık, oksitlenme, korozyon ve çatlamalara karşı dayanıklılığıyla ön plana çıkıyor. Çok düşük sıcaklığa sahip çalışma ortamlarında bile yüksek tokluk değeri sağlayan ürün; döner fırın ring ve galelerinin onarımı, çimento değirmeni fener dişlisi ve aynalarındaki çatlakların onarımı, soğuğa ve sıcağa dayanıklı çeliklerin birleştirilmesi ve alaşımlı çelikler ile çok kalın kesitli çeliklerin birleştirilmesi gibi çok zor kaynak işlemlerinde kaynak ustaların tercihi oluyor. 

    Ürünlerinin teknolojik özellikleri ve yüksek kalitesi ile dikkat çeken Eczacıbaşı-Lincoln Electric Askaynak, en zorlu kaynak işlemlerinde dahi mükemmel sonuç elde etmek isteyen kaynak ustalarının tüm beklentilerini karşılıyor. Çeliklerin kaynağı için örtülü kaynak elektrotu Kobatek 328, kalın kesitli parçaların çok pasolu kaynak dikişleri ile birleştirilmesi için ideal bir çözüm sunuyor.

    Tavan (4G/PE) ve dikey (3G/PF, 5G/PH) pozisyonlar dahil her pozisyonda kullanılabilen bazik karakterli bir örtülü elektrod olan Kobatek 328; kaynak kabiliyeti, mekanik dayanım, çatlama direnci ve sıcaklık dayanım gibi alanlarda üstün performans sergiliyor. Ni esaslı, Cr-Mo-Nb alaşımlı ve östenitik yapıya sahip Kobatek 328, benzemez metallerin, nikel alaşımların (Inconel 600, Incoloy 800, Hastelloy, Nichrome), %5-9 nikelli çeliklerin ve bakır alaşımların birleştirme ve dolgu kaynağında mükemmel sonuç veriyor. Gost ve Tsek uygunluk sertifikalarıyla üretilen Kobatek 328; çok yüksek çalışma sıcaklıklarında (maks. 1200°C) oksitlenme, karbürlenme, korozyon (tanelerarası korozyon, pitting, gerilim korozyonu, çatlak korozyonu) ve sıcak çatlamaya karşı yüksek direnç gösteriyor.

    Pres döküm kalıplarının gövdeleri, eşanjörler, şiddetli titreşim altında çalışan parçalar, sarsak elekler ve mobilyalı değirmen aynalarında kullanılabilen Kobatek 328; döner fırın ring ve galelerinin onarımı, çimento değirmeni fener dişlisi ve aynalarındaki çatlakların onarımı, soğuğa ve sıcağa dayanıklı çeliklerin birleştirilmesi, sıcak dövme kalıplarına sert dolgu öncesi uygulanan tampon işlemleri, benzer olmayan, kaynağı zor çeliklerin birleştirilmesi, çatlamaya karşı yüksek dayanım istenen ve kaynağı çok zor olan alaşımlı çeliklerin ve/veya çok kalın kesitli çeliklerin birleştirme kaynağı, iş makinaları bom kaynağı ve fener dişlisi kaynağında sektör profesyonelleri tarafından tercih ediliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.