DOLAR 32,5571
EURO 34,8944
ALTIN 2434,962
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Askaynak’tan Dijital İnvertörlü İdeal Kaynak Makinesi: Powertec i320 C Advanced

    Askaynak’tan Dijital İnvertörlü İdeal Kaynak Makinesi: Powertec i320 C Advanced
    11.12.2018
    A+
    A-

    Kaynak sektörünün lider kuruluşu Eczacıbaşı-Lincoln Electric Askaynak, 320 amper segmentinde konvansiyonel makineden dijital invertörlü makineye geçiş için mükemmel bir kaynak makinesi sunuyor: Powertec i320 C Advanced. Örtülü elektrod ve gazaltı kaynağında kullanılmak üzere geliştirilen multi proses kaynak makinesi Powertec i320; çelik konstrüksiyon, metal atölyeleri, kaporta tamiri, bakım/onarım, tarım ve genel imalat alanlarında hafif endüstriyel uygulamalar yapan kaynak profesyonellerine sinerjik bir kullanım avantajı sunuyor. Kolay parametre seçimi ve renkli TFT ekranı sayesinde çok kısa hazırlık süresinden sonra kaynak işlemine başlama fırsatı veren Powertec i320 sahip olduğu ARCFX özelliği ile görsel olarak malzeme kalınlığı ve kaynak yayılımın simüle edilmesini sağlıyor. 15-18 Kg tel besleme haznesi ve entegre edilmiş taşıma arabası ilekompakttasarıma sahip. Türkçe dil desteğine, USB girişine, sağlam ve güvenilir bir dizayna, aydınlatılmış tel haznesine sahip olan Powertec i320 kaynak makinesi ve Askaynak’ın diğer yenilikçi ürünleri hakkında detaylı bilgiye sitesinden ulaşılabiliyor.

    Geliştirdiği yüksek teknolojili ürünlerle, kaynak ustalarının tüm ihtiyaçlarına cevap veren Eczacıbaşı-Lincoln Electric Askaynak, Powertec i320 kaynak makinesiyle kaynak sektörünün geleceğine dokunurken örtülü elektrod ve gazaltı kaynağını da kolaylaştırıyor. Mükemmel bir kaynak deneyimi elde etmek isteyen kaynak profesyonelleri için geliştirilen bu ürün; sunduğu yüksek ve kararlı arkla birlikte dinamik ve sıçrantıyı sınırlayan performansı ile dikkat çekiyor. Yeni endüstri standartlarına da uygun olan Powertec i320, 4 aktif makaraya sahip tel besleme sisteminin yanında optimize edilmiş tel çıkış pozisyonuyla da kaynak ustalarının tercih ettiği kaynak makineleri arasında yer alıyor.Ayrıca yenilikçi bir ara yüze sahip oluşu ve ARCFX özelliği sayesinde gelişmiş menü seçeneği ile parametrelerin seçimini de kolaylaştırıyor.

    MIG/MAG ve MMA kaynağı için yeni inverter tabanlı kompakt kaynak makinesi Powertec i320 MIG kaynak uygulamaları için çelik, paslanmaz çelik ve alüminyum kaynağı için kullanılabiliyor. Düşük enerji tüketimi avantajı sunan bu kaynak makinesi geliştirilmiş ergonomisi ve üst düzey operatör güvenliği ile en zor şartlarda bile daha güvenli ve kolay bir şekilde kullanılabiliyor. Gelişmiş TFT ekranı ile eğitim zamanını düşürürken, otomatik ayarları sayesinde de çalışmaya hazır bir kaynak makinesi olarak karşımıza çıkıyor. Her çeşit telde mükemmel ve yumuşak tel besleme olanağı bulunan kaynak makinesinin çıkış parametreleri sürekli ölçümlenerek yumuşak metal transferi sayesinde kolayca optimize edilebiliyor. Bu optimizasyon kaynak makinesinin değişime anında ve hızlı cevap vermesini ve böylece kararlı bir ark performansı elde edilmesini sağlıyor.Powertec i320’nin çıkış voltajı da otomatik olarak tel sürme hızına göre ayarlanabiliyor ve operatör kolaylığı için beklenen çıkış akımı ve malzeme kalınlığı ekranda görüntülenebiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.