DOLAR 32,5629
EURO 34,703
ALTIN 2501,406
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Askaynak’tan yüksek dayanıklılığıyla Kobatek Abramax Aşınma Plakaları

    Askaynak’tan yüksek dayanıklılığıyla Kobatek Abramax Aşınma Plakaları
    18.08.2017
    A+
    A-

    40 yılı aşkın tecrübesiyle Eczacıbaşı-Lincoln Electric Askaynak, koruyucu bakım teknolojileri alanındaki tecrübesiyle, sektörlerin ihtiyaçlarına en uygun çözümleri sunmaya devam ediyor. Askaynak, maden işletmeleri, çimento fabrikaları, çelik fabrikaları cam ve MDF üretim tesisleri ile termik santrallar gibi çok sayıda sektörün etkilendiği abrezif aşınmalar için en ideal çözümü Kobatek® Abramax® ile sunuyor. Kullanılacak alana ve kullanıcının beklentilerine göre farklılık gösteren, Kobatek® Abramax® Aşınma Plakaları ürün grubu abrazif aşınmalara karşı yüksek dayanıklılık sağlıyor. Metal yüzey boyunca hareket eden sert parçacıkların neden olduğu abrezif aşınmayla ortaya çıkan yüzeydeki oyuklar ve çizgileri ortadan kaldırmak için en ideal ürün olan Kobatek® Abramax® sayesinde aşınmalar derinleşmeden önlem de alınabiliyor. Böylece, çelik plakaların kullanım ömrü uzarken, totalde önemli bir tasarruf elde ediliyor.

    Yüksek abrazif dayanıklılığı özelliğiyle fark yaratan bir ürün olan aşınma plakaları, sertlik değeri ve çalışma esnasında ihtiyaç duyulan sıcaklık derecelerine göre; Abramax® Standart, Abramax® Plus, Abramax® Flex ve Abramax® Prestige olarak dört ana gruptan oluşuyor.

    ABRAMAX® STANDARD: Şiddetli abrazif aşınma ve orta şiddette darbe dayanımına sahip, krom karbür yapıdan oluşan standart aşınma plakasıdır. Abrazyon ve erozyon dayanımı öncelikle alaşımında bulunan yüksek orandaki karbür konsantrasyonundan, karbür tanelerinin iriliğinden ve buna ek olarak matrisin tokluk ve sertliğinden kaynaklanıyor.

    Sertlik: 55-60 HRC (1 paso) Sertlik: 57-62 HRC (2 paso) Çalışma sıcaklığı: 350-400°C

    ABRAMAX® PLUS: Çok şiddetli abrazif aşınma ve orta şiddette darbe dayanımına sahip molibden (Mo) ilaveli aşınma plakasıdır. ABRAMAX® PLUS aşınma plakasının alaşımına ilave edilen molibden (Mo) elementi, krom karbürlerin bulunduğu matrisin dayanımını arttırıyor. Özellikle sıcaklık ve yoğun abrazyonun birlikte görüldüğü ortamlarda tercih ediliyor. ABRAMAX® PLUS servis ömrünü arttırarak işletme maliyetlerini düşürüyor.

    Sertlik: 55-60 HRC (1 paso) Sertlik: 57-62 HRC (2 paso) Çalışma sıcaklığı: 500-550°C

    ABRAMAX® FLEX: Abrazif aşınma dayanımının yanında, özellikle şekil verilmesi gereken durumlarda 150 mm çapa kadar bükülebilen ABRAMAX® FLEX aşınma plakaları; borular, boru dirsekleri, fan kanatları ve benzeri parçaların imalatına uygun olup, şiddetli darbe dayanımına ve orta şiddette aşınma dayanımına sahiptir.

    Sertlik: 50-55 HRC (1 paso) Sertlik: 52-57 HRC (2 paso) Çalışma sıcaklığı: 350-400°C

    ABRAMAX® PRESTIGE: Maksimum abrazyon dayanımı için kompleks karbürler içeren aşınma plakasıdır. Çok şiddetli abrazyon ve erozyon etkisinde kalan ortamlarda güvenle kullanılacak en nitelikli çözümdür. Karbür konsantrasyonunu arttıran üstün özellikli niyobyum karbür (NbC) ve molibden (Mo) sayesinde 600°C’ye kadar olan çalışma sıcaklıklarında kullanılabiliyor.

    Sertlik: 60-65 HRC (1 paso) Sertlik: 62-67 HRC (2 paso) Çalışma sıcaklığı: 550-600°C

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.