DOLAR 32,6064
EURO 34,8062
ALTIN 2512,071
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Aşkın buzları kaç saatte erir?

    Aşkın buzları kaç saatte erir?
    09.02.2018
    A+
    A-

    Dev bir buz kalıbı ve tam ortasında bulunan pırlanta bir yüzük. Buz kalıbının kaç saatte eriyeceğini tahmin eden, pırlanta yüzüğün sahibi oluyor ve Maltepe Park AVM’ye gelen ziyaretçiler eğlenceli bir deneyime ortak oluyor.

    10 – 14 Şubat tarihleri arasında Ece Türkiye Proje Yönetimi A.Ş. tarafından yönetilmekte olan Maltepe Park AVM, klasik sevgililer günü kutlamalarının dışında orijinal bir etkinliğe ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Dev bir buz kalıbının içinde konumlandırılacak olan pırlanta yüzük için yarış, alandaki kronometrenin 10 Ocak tarihinde saat 12.00’de çalıştırılmasıyla başlamış olacak. Ziyaretçilere ise dev buz kalıbının kaç saatte eriyeceğini tahmin etmek kalacak. Katılımın ücretsiz olduğu etkinlikte, tahminler dijital bir cihaz üzerinden gerçekleştirilecek ve katılımcılara bir katılım kartı verilecek. Etkinlik bitiminde ise doğru tahmini yapan ziyaretçi, kayıtsız şartsız pırlanta yüzüğün sahibi olacak.

    Etkinliğe sosyal medya üzerinden de katılım sağlanabilecek. Paylaşılan görselin altındaki yorum kısmında doğru tahmini yapan 50 kişiye ise çift kişilik yemek veya sinema bileti hediye edilecek.

    Diğer bir etkinlik ise, çektikleri fotoğrafları sosyal medya hesaplarında #maltepeparkta14şubat etiketi ile yayınlayan ziyaretçilere ise magnet hediye edilecek.

    Ziyaretçileri için özel günleri, unutulmaz deneyimlere dönüştüren ve geniş marka karması ile konfor yaşatan Maltepe Park Alışveriş Merkezi, Esenkent metro durağı çıkışında yer alıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.