DOLAR 32,4892
EURO 34,5922
ALTIN 2471,544
BIST 9562,67
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Aşkınızı anlatmanın yolu Jumbo’dan geçer

    Aşkınızı anlatmanın yolu Jumbo’dan geçer
    09.01.2019
    A+
    A-

    Çelik, porselen ve cama hayat veren Jumbo, kırmızının, aşkın ve tutkunun günü olarak bilinen sevgililer gününde birbirine hediye almak isteyen çiftlerin sevgisine değer katmaya devam ediyor.

    Zamansız tasarımlarıyla herkesi büyüleyen Jumbo, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde sevenleri yalnız bırakmıyor. Birbirinden farklı tasarımlara sahip ince işçilikle üretilen zarif ürünleriyle tatlı bir alışveriş heyecanına ortak oluyor.

    Jumbo’nun Moon Gold serisinde yer alan 64 parça 12 kişilik yemek takımı, şık ve modern tasarımıyla Sevgililer Günü’nde en çok tercih edilen hediyelerin başında yer alıyor. Sevdiğinize unutamayacağı bir hediye vermek için muhteşem bir akşam yemeği hazırlayabilir, Jumbo’nun Moon Gold serisinde yer alan yemek takımları eşliğinde masanızı romantizm ile donatıp şık bir hale getirebilirsiniz.

    İstanbul’un büyüsüne büyü katan şehrin ikonik yapılarından şehri gözetleyen Galata Kulesi ve boğazı süsleyen Kız Kulesi figürleri, Saffet Emre Tonguç’un tasarladığı kahve fincanlarında sevgilileri tekrar bir araya getiriyor. Boğazın ortasında yalnız başına, bütün zarafeti ve güzelliği ile insanı büyüleyen Kız Kulesi’nin Galata’ya olan aşkı yıllardır birçok ressam şair, müzisyen ve edebiyatçılara ilham oluyor. Güzelliği ve aşkları ile sevgililerin en özel günlerine, en unutulmaz anlarına yüzyıllardır şahitlik eden ikili, ruhunu yansıtan kahve fincanları ile artık âşıkların hikâyelerine, hoş sohbetlerine tanıklık edecek. Saffet Emre Tonguç’un tasarımıyla üretilen fincan takımı, 16. Kitabı olan “Ayrıcalıklı Rotalar” ile birlikte imzalı olarak satışa sunuluyor. Kahve fincanlarının satışından gelecek olan gelir vakıf ve derneklere bağışlanacak. Sevdiğine hem hediye almak hem de bu vesileyle bir sosyal sorumluluk projesine destek olmak isteyenler için kahve fincanları keyifli bir alternatif oluşturuyor.

    Sevdiğinizle birlikte keyif ile yudumlayacağınız kahveler için; çift kişilik Rosa fincan setinin zarif tasarımı sevgilinizin gönlünü fethedebilecek diğer öneriler arasında yer alıyor. Kış günlerinde en güzel anlarınıza tanıklık edecek fincan takımları sevgilinize aşkınızı ifade etmeniz için ideal bir fırsat yaratıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.