DOLAR 32,3146
EURO 35,1067
ALTIN 2292,524
BIST 9054,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Aşkla buluşan tasarımlar

    Aşkla buluşan tasarımlar
    17.01.2018
    A+
    A-

    addresistanbul Ev Dekorasyon Merkezi en özel, şık tasarımlarıyla her anınızı ortak oluyor.

    Şubat ayına sıcak bir dokunuş yapan addresistanbul Ev Dekorasyon Merkezi ile yaşam alanlarınızı baştan yaratabilirsiniz. Kusursuz dokunuşlarla eviniz için a’ dan z’ye tüm ihtiyaçları sunan addresistanbul’ da sevdiklerinizi de mutlu edebilirsiniz. Tüm stiller için ufak dokunuşlarla kusursuz hediye seçenekleri bulabileceğiniz addresistanbul’ da dünyanın en ünlü tasarımcılarının ürünleri sizi ve sevdiklerinizi bekliyor.

    Romantik Detaylar Mekanlarda

    Şubat’ın gelmesiyle birlikte romantizmin hakimiyeti başlıyor. Kırmızı, pembe ve turuncu tonlarda koltuk ve masalarla 14 Şubat’ın romantik esintisini mekanlara taşıma zamanı. Canlı renklerin hakim olduğu, ilham veren mobilyalarınızı ışıltılı renklerde aksesuarlar ile tamamlayabilirisiniz.

    Soft Yolculuk

    Enerjiyi yükseltirken bir yandan da sakin bir duruş da yakalayan soft renkler Şubat ayının ön plana çıkan detaylarından. Soğuk kış aylarını sımsıcak dokunuşlarıyla ısıtan battaniye, şal, koltuk örtüleri gibi ev tekstil tasarımları doğal tonlarıyla zarif bir duruş sergiliyor.

    Ahşapta Geometrik Formlar

    Mekanların olmazsa olmazsı ahşap, geometrik formlarla bir araya geliyor. Masa ve dolap tasarımlarında hayat bulan ahşap modern bir dokunuş getirirken, minimal bir duruş da sergiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.