DOLAR 32,5079
EURO 34,9095
ALTIN 2439,217
BIST 9705,9
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Aslı Gibidir vizyona yeniden “merhaba” dedi

    Aslı Gibidir vizyona yeniden “merhaba” dedi
    27.02.2019
    A+
    A-

    Genç ve başarılı oyuncu Aslı İnandık’ın beğenilen filmi “Aslı Gibidir” Cinemaximum sinemalarında yeniden vizyona girdi.

    Komedinin genç kuşak temsilcilerinden Aslı İnandık’ın başrolünde yer aldığı “Aslı Gibidir” tekrar vizyona girdi. Aslı İnandık’ın sosyal medyada yarattığı karakterlerin de yer aldığı, eğlenceli sahneleriyle dikkat çeken film, Cinemaximum’larda tekrar gösterime özel bilet fiyatıyla, 9 TL’den, izleyiciyle buluşuyor.

    Filmin konusu kısaca şöyle: Aslı, çocukluğundan beri oyuncu olmak isteyen iyi niyetli, saf ve hayalperest bir kızdır. Özel bir konservatuarın oyunculuk bölümünü kazanan Aslı, ailesinden beklediği desteği göremeyince para kazanmak için bir yol arar ve ‘gerçek hayatta sipariş üstüne oyunculuk’ yapan dublörler kulübüyle tanışır. Burası hem Aslı’nın okul parasını kazanabileceği hem de kılıktan kılığa girerek oyunculuk yeteneklerini sergileyebileceği bir yerdir. Her şey yolunda giderken, iş için gönderildiği eğlenceli görevlerden birinde hesapta olmayan bir aşk kapısını çalar.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.