DOLAR 32,3707
EURO 35,0492
ALTIN 2325,66
BIST 9097,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Asmalı Bahçe Şehir projesinin ilk etap teslimleri tam zamanında başladı

    Asmalı Bahçe Şehir projesinin ilk etap teslimleri tam zamanında başladı
    06.09.2018
    A+
    A-

    Dekar Gayrimenkul A.Ş.’nin Demiröz Grup ortaklığı ile inşa ettiği ve bugüne kadar hayata geçirdiği en büyük bahçeli konut projesi olan “Asmalı Bahçe Şehir”de ilk etap teslimleri tam zamanında başladı.

    Bahçeli bir ev sahibi olmayı hayalden gerçeğe dönüştüren Asmalı Bahçe Şehir projesi, Bahçeşehir’de 91 bin metrekare büyüklüğünde bir arazide, 600 milyon TL yatırımla hayata geçiriliyor. Projede 499 adet konut ve 48 adet ticari ünite yer alıyor.

    Asmalı Bahçe Şehir’de, ilk etap teslimleri Eylül ayı içerisinde başlarken, tüm projenin ise 2020’de teslim edilmesi öngörülüyor.

    Projede yer alan 499 konutun 443 adedi bahçeli ev, 56 adedi ise 1 apartman bloğunda bulunan apartman dairelerinden oluşuyor. Asmalı Bahçe Şehir, 2+1, 3+1 ve 4+1 seçenekleriyle brüt 93 m²’den 214 m²’ye kadar alternatifli dubleks ve tek katlı konutların olduğu az katlı binalar ile birbirinden farklı alternatifler sunuyor. Asmalı Bahçe Şehir’deki bahçeli evlerin, 30 m² ile 300 m² arasında değişen bahçeleri bulunuyor.

    Projenin içerisinde 4 futbol sahası büyüklüğünde bir açık park alanı bulunuyor. Bu park alanı içinde yürüyüş ve bisiklet yolları, 2 adet çocuk oyun parkı, bir adet manzaraya hâkim seyir tepesi, 2 adet tenis kortu, 1 adet basketbol/voleybol sahası, 1 adet futbol sahası, evcil hayvan gezdirme parkuru ve 1 adet de yetişkinler için aletli spor alanı bulunacak.

    Ayrıca projedeki 1.800 metrekarelik kapalı sosyal tesiste, 1 açık 1 kapalı yüzme havuzu, sauna, buhar odaları, fitness salonu, mini kulüp ve kafe yer alacak. Diğer bir havuz bölgesinde ise yarı olimpik bir açık yüzme havuzu daha bulunacak.

    Alışveriş ihtiyaçlarını en üst düzeyde gidermek amacıyla ise proje içerisinde 400 metre uzunluğunda 48 adet dükkândan oluşan bir alışveriş caddesi yerini alacak.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.