DOLAR 32,3911
EURO 35,034
ALTIN 2326,433
BIST 9128,31
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Assan Panel’e kardeş marka geldi

    Assan Panel’e kardeş marka geldi
    30.10.2017
    A+
    A-

    27 yıldır pazarın en güçlü şirketi olan Assan Panel, stok pazarında yaşanan büyümeye kayıtsız kalmadı. Pazardan pay almak için Opti Panel markasını yaratan şirket kalite, marka ve içerikten ödün vermeden stok pazarına ekonomik panel üretimine başladı.

    2017 yılında markalaşma çalışmalarına ağırlık veren Assan Panel, ekonomik olarak da bilinen stok pazarına yönelik yeni bir marka geliştirdi. Bundan böyle pazarda Assan Panel ve Opti Panel olmak üzere iki ayrı marka ile olacaklarını belirten Kibar Holding grup şirketlerinden Assan Panel Genel Müdürü İhsan Tolga Akar, “Assan Panel endüstriyel ve ticari binalara, onların dış cephe ve çatı sistemlerine hitap eden bir markamız. Opti Panel ise daha çok stok pazarında ekonomik olarak tabir ettiğimiz, daha basit uygulamalar için kullanılan bir ürün. Assan Panel’de olduğu gibi yeni markamızı da sektör lideri yapacağız” dedi.

    Artık iki ayrı marka ile piyasada

    27 yıldır pazarın en güçlü oyuncuları arasında yer aldıklarını ve Türkiye genelinde 35’e ulaşan bayi ağı ile faaliyetlerini sürdürdüklerini kaydeden İhsan Tolga Akar, şirketin markalaşma çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi. Bu yıl itibariyle pazarda Assan Panel ve Opti Panel olmak üzere iki ayrı marka ile var olacaklarını açıklayan İhsan Tolga Akar, mevcut pazarda yeni marka düzenini oturtmak için çalışmalar yaptıklarını bildirdi. Kuruluşundan bu yana kaliteye önem veren bir şirket olduklarını kaydeden İhsan tolga Akar, Opti Panel markası ile de kalite, marka ve içerikten ödün vermeden stok pazarına ekonomik panel üretimi gerçekleştirdiklerini vurguladı.

    Assan Panel’in endüstriyel ve ticari binaların dış cephe ve çatı sistemlerine yönelik bir marka olduğuna dikkat çeken İhsan Tolga Akar, Opti Panel’de ise ekonomik olarak da bilinen stok pazarını hedeflediklerini söyledi. İhsan Tolga Akar, “Opti Panel stok pazarda daha basit uygulamalar için kullanılan bir ürün. Örneğin garajınızın ya da çiftliğinizdeki tavuk kümesinin üzerini bu ürünümüz ile kaplayabilir ya da depolama alanı üzerinde kullanabilirsiniz” dedi.

    Stok pazarı, sektör için yeni fırsatlar sunuyor

    Pazardaki son durum ile ilgili bilgiler de veren İhsan Tolga Akar, “Pazarın yüzde 60’lık kısmını endüstriyel ve ticari paneller, yüzde 40’lık kısmını ise stok paneller oluşturuyor. Artık insanlar stok ürünlerde de izolasyonlu panelleri tercih ettikleri için pazar son yıllarda büyüme hızını artırmış durumda. Opti Panel bu yeni ihtiyaca cevap verebilen bir ürün olarak piyasada kendini göstermeye başladı” dedi. Şirket olarak sürdürülebilir ve karlılık anlamında önemli hedefler belirlediklerine dikkat çeken İhsan Tolga Akar, Assan Panel ve Opti Panel markalarıyla hem stok hem de premium endüstriyel ve ticari panelde Türkiye piyasasını yönlendirmek istediklerini belirtti.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.