DOLAR 32,5536
EURO 34,8456
ALTIN 2435,34
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Atakent’in son gözdesi Bulvar Atakent’e yoğun ilgi

    Atakent’in son gözdesi Bulvar Atakent’e yoğun ilgi
    08.05.2017
    A+
    A-

    Atakent’in son parselinde inşa edilen Bulvar Atakent’te dairelerin metrekaresi 4.700 TL’den başlarken, projenin aile öncelikli konsepti ilgiyi artırıyor.

    Avrupa yakasının en prestijli yaşam merkezlerinden Atakent’in son parseli üzerine inşa edilen Bulvar Atakent’te ön satışlar başladı. Benzersiz konumuyla yüksek yatırım potansiyeline sahip projede ön satış dönemine özel ayrıcalıklar sunuluyor. Huzurlu ve dingin hayatı tercih eden aileler için geliştirilen projede, 2+1 dairelerin metrekaresi 4.700 TL’den başlayan fiyatlarla alıcılara sunuluyor.

    AYDOĞAN: TAM ANLAMIYLA BİR AİLE PROJESİ İNŞA EDİYORUZ
    Bulvar Atakent’in bölgenin son konut projesi olduğunu belirten Maksem Grup Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Aydoğan “Bulvar markamızın yeni halkasını İstanbul’un en hızlı değerlenen prestijli bölgesi Atakent’te hayata geçiriyoruz. Projemizde lokasyon avantajı ile birlikte birçok ayrıcalığı bir arada sunuyoruz. Eğitim ve sağlık kurumları ile çevrili bir bölgede yer alan Bulvar Atakent projemiz ailelerin tüm ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde projelendirildi. En küçük dairelerin 2+1’den başladığı Bulvar Atakent tam anlamıyla bir aile projesi’’ dedi.

    60 AY VADE FARKSIZ ÖDEME KOLAYLIĞI SAĞLANIYOR
    Konut alıcılarına lansman öncesi avantajlı fiyatlar sunan Ortak Girişim, aile odaklı projesinde en küçük dairelerin metrekaresini 4.700 TL’den başlayan fiyatlarla yatırımcılarına sunuyor.
    Modern ve konforlu bir yaşam vadeden projede cazip fiyatlarla daire sahibi olunurken, anlaşmalı bankalar aracılığıyla 60 ay vade farksız ödeme kolaylığı da sağlanıyor.
    Projede; büyüklükleri 110 ile 184 metrekare arasında değişen 2+1, 3+1 ve 4+1’den oluşan konut tipleri yer alıyor.
    Lüks ve konforlu bir yaşam vadeden projenin 2018’de teslim edilmesi planlanıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.