DOLAR 32,5164
EURO 34,8278
ALTIN 2427,678
BIST 9693,82
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Atasay yeni mağazasını Abdi İpekçi’de açtı

    Atasay yeni mağazasını Abdi İpekçi’de açtı
    16.02.2019
    A+
    A-

    Türkiye’nin En Sevilen Mücevher Markası Atasay, Türkiye’nin Cazibe Merkezinde  Yeni Mağazasını Açtı

    Türkiye’nin en sevilen mücevher markası Atasay, İstanbul’un kalbi Nişantaşı’nın en ikonik caddesi Abdi İpekçi’de yeni mağazasının kapılarını açtı.

    Sadece İstanbul’un değil, aynı zamanda Türkiye’nin cazibe merkezi olan Nişantaşı’na özel tasarlanan butikte, pırlanta  ve altın birçok mücevher koleksiyonuna ev sahipliği yapacak.

    1937’de kurulan ve kurulduğu günden beri mücevher trendlerini belirleyen ve bugün Türkiye’nin en sevilen ödüllü markası olan Atasay, seksen yılı aşkın süredir mücevher dünyasında müşterilerinin en iyisine ulaşması için çabalıyor.

    Çağdaş tasarım öğelerinin davetkar iç tasarım planında bir araya geldiği 105m2’lik butiğin, randevulu servis alınabilecek, VIP odası da özel günlerinde eşsiz bir deneyim yaşamak isteyenlere kendini özel hissetmeleri için ayrıcalıklı olarak tasarlandı.

    Yumuşak gri ve somon renk paleti, özel olarak tasarlanmış aydınlatma öğeleri ve mobilyalarıyla, oval forma sahip iç vitriniyle mağazaya giren kişilerin özgür bir şekilde hareket etme olanağı sunan butiğin, açık servis alanları da ‘’intime’’ bir servis almaya yönelik olarak kurgulandı.

    Atasay’ın lüks mücevher ve gelinlik mücevheri koleksiyonlarının yanı sıra, çağdaş ve zamansız altın ve pırlanta mücevherler sunan Nişantaşı butiğinde, Atasay’ın her segment ve konsepte uygun koleksiyonları da sergileniyor.

    Mağazanın genel tasarımı, misafirlerinAtasay’ın geleneksel simgesi olan son derece saygın ve kişiye özel bir deneyim yaşamasını sağlarken, VIP odası ile de ayrıcalıkta en üst seviyeyi belirleyen lüks bir deneyim sunuyor.

    13 Ocak’ta cemiyet hayatından seçkin isimlerin katılımıyla gerçekleşen davette konuklar Canan Soylu eğlenceli  DJ performansı ve lezzetli ikramlar eşliğinde ağırlandılar.

    Davetin en keyifli anları ise renk şifresi danışmanı Zeynep Tarhan Muslu’nun, nail art uygulaması eşliğinde kişiye özel verdiği renk şifresi danışmanlığı oldu.

    Bu keyifli deneyimde davetliler saç ve ten renklerine göre kendilerine en çok yakışan mücevher renk ve tasarımlarını keşfederken, son zamanların trend tırnak süslemeleri ile stillerine eğlenceli ve renkli bir hareket katma şansı buldular.

     

    13 Şubat Çarşamba günü gerçekleşen renkli açılış davetine Siren Ertan, Feryal Gülman, Gülbin Simitçioğlu, Aslı Kuseyiroğlu, Simay Bülbül, Tuvana Büyükçınar, Alegra Levi, Didem Ergani, Melis Murathanoğlu, Tuba Peksayar, Aytül Fıratoğlu gibi cemiyet ve moda dünyasından birçok isim katıldı.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.