DOLAR 32,5848
EURO 34,9069
ALTIN 2437,837
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Atasay’a bir ödül de Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği’nden geldi

    Atasay’a bir ödül de Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği’nden geldi
    10.01.2018
    A+
    A-

    “1 Numaralı Markalar 2017” Ödülleri’nde Aksesuar Kategorisi’nin birincisi ATASAY!

    Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği ve Akademetre iş birliğiyle düzenlenen “1 Numaralı Markalar 2017 Ödül Töreni”nin dokuzuncusu 9 Ocak Salı günü gerçekleşti. Atasay Mücevherat, Aksesuar Kategorisi’nde yeniden birinci oldu.

    Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği’nin, Akademetre iş birliğiyle bu yıl 9.’sunu hayata geçirdiği “1 Numaralı Markalar 2017 Ödül Töreni” dün akşam gerçekleşti. 9 Ocak Salı günü Zorlu PSM’de düzenlenen ödül töreninde tüketicilerin alışveriş merkezlerinde en beğendiği ve tercih ettiği perakende markaları ödüllerine kavuştu. Atasay, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Aksesuar Kategorisi’nde en başarılı marka seçildi.

    Atasay adına ödülü alan Ticari ve Satış Genel Müdür Yardımcısı Candemir Çelik, “Yeni yıla böyle değerli bir ödülle başladığımız için çok mutlu ve gururluyuz. Bu ödül başarılı bir takım çalışmasının eseri. Bizi Türkiye’nin en başarılı mücevherat markası haline getiren tüm yöneticilerimize, çalışanlarımıza, bu değerli ödül programını düzenleyerek markaların başarılarını görünür kılan Alışveriş Yatırımcıları Derneği’ne, bizi beğenileriyle bu ödüle almaya layık gören tüketicilerimize Atasay adına çok teşekkür ederim. Biz Atasay olarak, genç, anı yakalayan, yüzü geleceğe dönük yeni marka kimliğimizle önümüzdeki dönemde de en başarılı marka olmaya, yenilikten, değişim ve dönüşümden beslenerek kendimizi geliştirmeye devam edeceğiz“ dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.