DOLAR 32,5042
EURO 34,9661
ALTIN 2430,417
BIST 9817,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Atasun Optik 200. mağazasıyla TEGV destekçisi oldu

    29.09.2018
    A+
    A-

    Atasun Optik 200. noktası ile yatırım hedeflerini büyütüyor. Son on yılda her yıl artan oranlarda yatırımla43 ilde 200 mağazaya ulaşan Atasun Optik yeni dönemde Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’nın bağışçısı olarak 2 bin çocuğun eğitimine destek oluyor. Açılışta konuşan Atasun Optik CEO’su Onur Köksal “Güçlü bir marka olarak sorumluluğumuzu biliyor, yatırımlarımızla sadece sektörün ve ülkemizin değil çocuklarımızın da geleceğine katkı sağlamayı hedefliyoruz” dedi. Açılışa gönüllülerle beraber katılan TEGV Genel Müdürü Sait Tosyalı, Atasun Optik’e katkılarından ötürü teşekkür plaketini takdim etti.

    Türkiye’de optik perakende sektörünün öncü markalarından Atasun Optik 200’üncü mağazasının açılışını Ankara Bilkent Center AVM’de gerçekleştirdi. Ankara’da 21, Türkiye genelinde 200 noktaya ulaşan Atasun Optik, yatırımlarına devam ederken TEGV destekçileri arasında da yerini aldı. Açılış, Atasun Optik CEO’su Onur Köksal, Ekim ayında CEO görevini devralacak Nihat Aydın, üst düzey yöneticiler, çalışanlardan oluşan Turuncu Gönüllüler, TEGV gönüllüleri ve TEGV Genel Müdürü Sait Tosyalı’nın katılımı ile gerçekleşti.

    2007 yılından bu yana her yıl ortalama yüzde 20 büyüme hızıylayatırımını sürdüren Atasun Optik 10 yılda 43 ilde 200 noktaya ulaştı. Yıl sonuna kadar 10 yeni Atasun Optik noktasının daha açılışını gerçekleştireceklerini belirten CEO Onur Köksal “Yatırımlarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. 2007’den bu yana yatırımlarımızı çift haneli büyüme ile gerçekleştirdik.Hedefimiz yaratacağımız istihdam ve yatırım ile sektörün büyüme hızına katkıda bulunmak. Atasun Optik olarak sorumluluğumuzun bilincindeyiz, yatırımlarımızla sadece sektörün ve ülkemizin değil, çocuklarımızın da geleceğine katkı sağlamayı hedefliyoruz. TEGV destekçisi olarak, 2 bin çocuğun hem temel hem de yaşam becerilerini geliştirecek, yeteneklerini ortaya çıkarmasını sağlayacak, ihtiyaçlara odaklanmış eğitimler almalarına olanak sağlayacağız. İlerleyen günlerde bu desteğin sürdürülebilir hale gelmesi için özel bir ürünün gelirinin tamamını TEGV’e aktarmayı planlıyoruz” şeklinde konuştu. Açılışa katılan TEGV Genel Müdürü Sait Tosyalı, Atasun Optik ekibine katkılarından dolayı teşekkür plaketini takdim etti.

    Türkiye’deki yaygınlığıyla optik perakende sektörünün liderleri arasında bulunan Atasun Optik, her noktaya kaliteli ürün ve kaliteli hizmet sunmaya devam ediyor. Çalışanlarına uyguladığı yılda 16 bin saati aşan eğitim programıyla yaygınlığı kadar, deneyimli ekibiyle de hizmet sunan Atasun Optik her ihtiyaca uygun ve tüm ailenin bütçesini düşünen ekonomik fiyatlı ürünleriyle büyümeye devam edecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.