DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Atasun Optik ek yüzde 10 indirim fırsatı ile yaza merhaba diyor

    12.06.2017
    A+
    A-

    Yazın ve güneşin keyfini doya doya çıkarmanız için, dünya markalarının yeni sezon, trend güneş gözlüklerini sunan Atasun Optik, yaza özel mevcut indirimlere ek yüzde 10 indirimle sizi bekliyor. Bu yazın son trend modellerine sahip olmak istiyorsanız 16-27 Haziran 2017 tarihleri arasında Atasun Optik’e uğramayı unutmayın.

    Güneşli günlerin kendini iyice hissettirmeye başladığı şu günlerde Dünya markalarının yeni sezon güneş gözlükleri kaçırılmayacak fırsatlarla Atasun Optik’te sizleri bekliyor. Bu yazın trendlerini yakalamak ve tatilde, sahilde ve güneşin olduğu her yerde stilinizi öne çıkarmak için birbirinden farklı yüzlerce seçeneğe 16-27 Haziran 2017 tarihleri arasında mevcut indirimlere ek yüzde 10 indirim fırsatıyla sahip olabilirsiniz.

    Sezonun favorisi renkli camlar, her zaman olduğu gibi en çok tercih edilen yuvarlak çerçevelere ek altıgen gibi yeni geometrik modeller de bu yılın yeni trendlerinden. Sezonun olmazsa olmazı çift köprülü güneş gözlükleri ise bu yazın hit modeli olmaya aday. Sokak ve plaj şıklığının tamamlayıcısı olan güneş gözlükleriniz eğer hala hazır değilse, Guess, C-line, Heritage, Instyle, Unofficial, Ray-Ban, Tom Ford, Christian Dior, Chloe, Bvlgari, Miu Miu, Prada, Burberry, Micheal Kors, Giorgia Armani, Emporio Armani, Dolce Gabbana, Burberry, Lacoste, Osse ve Mustang gibi sayısız dünya markasının en trend modellerini Atasun Optik noktaları ve www.atasunoptik.com.tr online alışveriş sitesinde özel fiyatlarla bulabilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.