DOLAR 32,5044
EURO 34,9547
ALTIN 2430,836
BIST 9803,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Atasun Optik Mobil Uygulama ile güneş gözlüğünüz cebinizde

    20.06.2018
    A+
    A-

    Atasun Optik; her yaşa ve tarza uygun dünyaca ünlü güneş gözlüğü markalarını, indirim ve avantajlarıyla Atasun Optik mobil uygulamasında kullanıcılarıyla buluşturuyor.

    Kullanıcılarına hızlı ve kolay alışveriş keyfini doyasıya yaşatmak isteyen Atasun Optik, her platforma uygun mobil uygulaması ile birbirinden şık dünyaca ünlü güneş gözlüğü markalarını bir araya getirdi. Online alışverişe imkân sunan uygulama, Android Google Play Store ve iOS App Store’dan indirilebilecek.

    Uygulama ile, size en yakın Atasun Optik noktalarını görebilecek, yol tarifi alabilecek ve hatta istediğiniz ürünün hangi noktalarda satışta olduğuna bakabileceksiniz. Bu özelliklerin yanı sıra kampanyalardan haberdar olabilecek ve siparişlerinizin takibini uygulama üzerinden kolayca yapabileceksiniz. Uygulamadaki yüz şeklinize uygun güneş gözlükleri rehberi ise sizin için en doğru güneş gözlüğü seçiminizde desteğiniz olmaya devam edecek.

    Mobil uygulama, 20 Haziran itibari ile tüm özellikleriyle kullanılabilecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.