DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Atasun Optik’ten yaz fırsatı

    Atasun Optik’ten yaz fırsatı
    13.06.2018
    A+
    A-

    Kent Meydanı AVM -1 Çarşı Katı’nda bulunan Atasun Optik, 8-17 Haziran tarihleri arasında güneş gözlüklerinde yüzde 50’ye varan indirimlere ek, tek seferde yapılacak her 300TL ve üzeri güneş gözlüğü alışverişlerinde anında 50TL indirim sunuyor.

    Her tarza ve bütçeye uygun dünya markalarının güneş gözlüğü çeşitliliğiyle geniş bir ürün yelpazesi sunan Atasun Optik, kazançlı kampanyalar sunmaya devam ediyor. 8-17 Haziran tarihleri arasında geçerli “Yılın Kaçırılmayacak Yaz Fırsatı” kampanyası, yaz aylarının olmazsa olmaz aksesuarı güneş gözlüklerinden tek seferde yapılan 300TL ve üzeri alışverişlerde, her 300TL için 50TL anında ek indirim fırsatı sağlıyor.

    Kampanya, 17 Haziran Babalar Günü için de şık ve cazip bir hediye sunmak isteyenlere avantaj sağlıyor.

    ***Kampanya, outlet reyonu dışındaki tüm güneş gözlüklerinde geçerli olacak ve ikinci güneş gözlüğü indirimi olan 40TL indirim kampanyası ile birleştirilemeyecek. İkinci güneş gözlüğü indirimi olan 40 TL indirim 300 TL altı alışverişlerde geçerli olmaya devam edecektir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.