DOLAR 32,5627
EURO 34,9852
ALTIN 2423,707
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Avigilon’un görüntüleme çözümleri yeni H4 Mini Dome ile bir ilke imza atıyor

    Avigilon’un görüntüleme çözümleri yeni H4 Mini Dome ile bir ilke imza atıyor
    22.02.2018
    A+
    A-

    Avigilon H4 serisi Mini Dome kameraları, küçülen boyutlarına karşın sunduğu gelişmiş özelliklerle işletmelerin görüntüleme ihtiyaçlarını karşılarken, müşteri konforunu koruyor. Avigilon H4 Mini Dome, kendi segmentinde 3 megapiksel çözünürlükle öncü oluyor.

    Türkiye pazarına Y3K güvencesiyle sunulan yeni Avigilon H4 Mini Dome kameralar, küçük boyutlarına karşın gelişmiş donanımı ve sunduğu özelliklerle müşteri odaklı çalışan işletmelerin ihtiyacını karşılıyor. Çok düşük ışık koşullarında dahi renkli görüntü almayı sağlayan Lightcathcer™ teknolojisi ile donatılan H4 Mini Dome, iç mekanlarda ve karanlık ortamlarda ideal sonuçlar veriyor. 3 megapiksel çözünürlüğe sahip kamera seçeneğiyle kendi ürün segmentinde ilk olan H4 Mini Dome, HDSM Smart Codec sıkıştırma teknolojisi ile depolama biriminde muadillerine kıyasla daha az yere ihtiyaç duyuyor. Uygun fiyat avantajıyla da dikkat çeken ürün, işletmelere en ideal güvenlik kamerası çözümünü sunuyor.

    Kurulduğu 2005 yılından bu yana güvenlik teknolojileri distribütörlüğü alanında faaliyet gösteren, tedarik ve dağıtım noktasında verdiği hizmetlerle sektörde lider konumuna yükselen Y3K, Avigilon markasının H4 Mini Dome ürününü Türkiye pazarına sunuyor. H4 kamera platformunun en yeni üyesi olan H4 Mini Dome’u, küçük boyutlarıyla pek çok alan ve yüzeyde kolayca konumlandırmak mümkün.

    Yüksek performanslı dekoratif çözüm

    Mağazalardan restoranlara, otellerden işyerlerine kadar görselliğin ön planda tutulduğu alanlarda, güvenlik çözümleri dekora ve ortamın zarifliğine çoğu zaman uyum sağlayamaz. Ambiyansı olumsuz etkiliyor olsa da kamera gibi uygulamalar, güvenlik için hem caydırıcı hem de adli vakaların sonuçlandırılmasında kritik rol üstleniyor. Türkiye pazarına Y3K güvencesiyle sunulan H4 Mini Dome, küçük boyutu ve şık tasarımıyla mekanın atmosferine kolayca uyum sağlıyor. Standard bir dome kameraya göre yarısı kadar taban alanı kaplıyor.

    Görüş alanı içerisinde birden farklı ışık yoğunluğu olan (karanlık ve aydınlık) mekanlarda, her iki durumu da aynı karede en iyi şekilde ekrana getiren Wide Dynamic Range teknolojisiyle donatılmış H4 Mini Dome, Adaptif IR desteği sayesinde yakın çekimlerde kızılötesi

    aydınlatmayı otomatik olarak ayarlıyor. Böylece zorlu koşullarda dahi son derece net bir görüntü seviyesine ulaşıyor.

    Muadillerine kıyasla daha az depolama alanına ihtiyaç duyuyor

    HDSM Smart Codec Sıkıştırma teknolojisi ile görüntülerin hareketsiz bölgelerinde daha çok sıkıştırma yaparak görüntü kalitesinden ödün vermediği gibi depolama biriminde daha az yere ihtiyaç duyan H4 Mini Dome, düşük bant genişliğinde kameraya uzaktan bağlanılmasını da mümkün kılıyor.

    Küçük boyutları, şık tasarımı ve olumsuz koşullarda dahi yüksek görüntü kalitesiyle işletmeler için ideal güvenlik çözümü sunan H4 Mini Dome, uygun fiyat avantajıyla da öne çıkıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.