DOLAR 32,384
EURO 35,0616
ALTIN 2326,332
BIST 9092,06
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Avrasya temizlik sektörünün en büyük buluşması Ekim’de İstanbul’da 

    Avrasya temizlik sektörünün en büyük buluşması Ekim’de İstanbul’da 
    06.10.2017
    A+
    A-

    3 kıtada ve 4 farklı ülkede gerçekleştirilen dünyanın en büyük temizlik fuarı ISSA/INTERCLEAN, 18-20 Ekim 2017 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenleniyor. 35.5 milyar TL pazar büyüklüğüne sahip Türkiye endüstriyel temizlik sektörünü uluslararası pazarlarla buluşturacak ISSA/INTERCLEAN İstanbul’da, Rusya’dan Romanya’ya, Birleşik Arap Emirlikleri’nden Cezayir, Umman, Özbekistan ve Azerbaycan’a kadar pek çok ülkeden alıcılar yer alacak.

    ISSA/INTERCLEAN İstanbul Endüstriyel Temizlik Teknolojileri ve Hizmetleri Fuarı ve Konferansı, 18-20 Ekim tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenleniyor. Sektörün en büyük uluslararası federasyonu ISSA ve Tesis Hizmetleri Yönetimi İşadamları Derneği TESHİAD işbirliği, Amsterdam Rai ve UBM NTSR’nin uluslararası gücü ile düzenlenen ISSA Interclean İstanbul’a 150 marka ile 70 ülkeden 2.500’ün üzerinde ziyaretçi katılımı bekleniyor.

    Endüstriyel Temizlik Sektörü 1 Milyon 300 Bin Kişiye İstihdam Sağlıyor…

    TESHİAD olarak pek çok üye firmamızla 18-20 Ekim 2017 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenecek Türkiye’nin tek endüstriyel temizlik fuarı ve konferansı ISSA/INTERCLEAN İstanbul’da yer alacaklarını ifade eden TESHİAD Başkanı Nurcan Germani, “ISSA/INTERCLEAN evsahipliğinde T.C. Ekonomi Bakanlığımızın koordinasyonunda düzenlediğimiz Alım Heyeti Programı’nın sektörümüze ihtiyacı olan yeni işbirliği fırsatlarını sunacağına inanıyoruz. Son beş yılda pazar payımızı 19,4 milyar TL’den 35,5 milyar TL’ye yükseltmeyi başardık. 2016 yılında yaşanan tüm sıkıntılara rağmen sektörümüz %5 oranında büyüdü. Yıllık ticari iş hacmimiz yaklaşık 13-14 milyar Avro. Bir milyon 300 bin kişiye istihdam sağlayan sektörümüz, ülke ekonomimize daha fazla katkı sağlayacak potansiyele sahip” dedi.

    150 marka, 70 ülkeden 2.500’ün üzerinde ziyaretçi Ekim Ayı’nda ISSA/INTERCLEANİstanbul’da…

    Bu yıl bölge coğrafyasından yüksek sayıda satın alma yetkisine sahip tedarikçilerin fuarda yer alacağına dikkat çeken ISSA INTERCLEAN İstanbul Marka Direktörü Hatice Dinçer, “Dünya’nın en büyük temizlik fuarı ISSA/INTERCLEAN, Amerika, Avrupa ve Asya olmak üzere 3 farklı kıtada düzenleniyor. İki yılda bir İstanbul’da yapılan ISSA/INTERCLEAN Fuar ve Konferansımız Avrasya temizlik endüstrisindeki sektör temsilcilerini 18-20 Ekim tarihlerinde İstanbul’da buluşturacak. Bu yıl hedefimiz 150 marka ile 70 ülkeden 2.500’ün üzerinde ziyaretçi katılımı sağlamak. Alım Heyeti Programımızda Rusya’dan Romanya’ya, Birleşik Arap Emirlikleri’nden Cezayir, Umman, Özbekistan, Azerbaycan gibi çok sayıda hedef Pazar ülke yer alıyor” dedi.

    Endüstriyel Temizlik Sektörü, Son Dönem Büyük ve Önemli Projeler İle Atağa Kalktı…

    Türkiye’de 1985’li yıllarda temelleri atılan Endüstriyel Temizlik Sektörü, son dönemde ülke genelinde özellikle inşaat alanında gerçekleşen büyük ve önemli projeler ile atağa kalktı. Kamu projeleri %24 oranında arttı, havaalanı sayısı 27’den 73’e, 5 yıldızlı otel sayısı 297’den 590’a yükseldi. Alışveriş Merkezi (AVM) sayısının ise bu sene %25 büyüyerek 450’ye, 18 milyon konut sayısının ise 2050 yılında 30 milyona ulaşması bekleniyor.

    Zemin bakım makineleri, temizlik kağıtları, kimyasal temizleyiciler, halı yıkama makineleri, temizlik ekipmanları ve tesis temizliği ISSA/INTERCLEAN İstanbul Fuarı’nda, öne çıkan sektörler. Ziyaretçi profilini ise AVM’ler, özel okullar, belediyeler, restoranlar, perakende mağazaları, bankalar, kamu kurumları, fast food restoranları, inşaat firmaları, özel hastaneler, oteller, gıda üreticileri, sanayi firmaları, lojistik depoları, zemin kaplama firmaları, holdingler, site yönetim firmaları ve zincir spor salonları olacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.