DOLAR 32,4734
EURO 34,7608
ALTIN 2477,288
BIST 9530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Avrasya Tüneli geçiş ücreti artık Garanti Bankası’ndan da ödenebiliyor

    Avrasya Tüneli geçiş ücreti artık Garanti Bankası’ndan da ödenebiliyor
    24.06.2017
    A+
    A-

    İstanbul’da iki kıta arasında en kısa yol olarak ulaşımı rahatlatan Avrasya Tüneli, Garanti Bankası ile yaptığı iş birliği sonucunda sürücülere sunduğu ödeme kolaylıklarına bir yenisini daha ekledi. Avrasya Tüneli’ni kullanan sürücüler, ihlalli geçiş yapmaları halinde geçiş ücretini www. avrasyatuneli. com adresinin yanı sıra Garanti Bankası şubelerinden ya da mobil ve internet bankacılığı hizmetlerinden kolayca ödeyebilecek.

    Asya ve Avrupa kıtaları arasındaki yolculuğu 5 dakikaya indiren Avrasya Tüneli, sunduğu ileri teknolojiye sahip geçiş ücreti ödeme alternatifleriyle de sürücülerin hayatını kolaylaştırıyor.

    Avrasya Tüneli ve Garanti Bankası arasında yapılan iş birliği ile sürücüler geçiş ücretlerini ve ihlalli geçiş cezalarını, Garanti Bankası’nın tüm şubelerinin yanı sıra mobil şube ve internet bankacılığı hizmeti ile 7 gün 24 saat kolayca ödeyebilecek. Mobil şube ve internet bankacılığı ile ödeme hizmeti 23 Haziran 2017’de başlarken, gişeden ödeme hizmeti Ramazan Bayramı tatili nedeniyle 28 Haziran 2017 Çarşamba günü başlayacak.

    Sürücüleri cezadan kurtaran ödeme hizmeti
    HGS ve OGS hesaplarında yeterli bakiye olmayan, herhangi bir otomatik ödeme sistemine dâhil olmayan ve ihlalli geçiş yapan sürücüler, plaka, kimlik veya vergi numaralarıyla geçişlerini sorgulayarak, Garanti Bankası’nın ödeme kanallarından veya www. avrasyatuneli. com web sitesi üzerinden güvenli şekilde hızlı ve kolayca ödeyebiliyor. Avrasya Tüneli’nden ihlalli geçiş yaptıktan sonraki 15 gün içerisinde geçiş ücretini ödeyen sürücülerin 6001 sayılı Kanun 30. maddesi gereği uygulanan cezai işlemi de engellemesi mümkün olabiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.