DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Avrupa’ya kanatlanmaya hazır mısın?

    Avrupa’ya kanatlanmaya hazır mısın?
    10.11.2017
    A+
    A-

    Dünyanın 60 ülkesinden 200 öğrenci takımının Avrupa’yı baştan sona seyahat ettiği destansı bir yolculuk olan Red Bull Can You Make It 2018 için başvurular başladı. Tek para birimi olarak Red Bull kutularının kullanıldığı ve 10 – 17 Nisan 2018 tarihleri arasında gerçekleşecek macera dolu serüvene katılabilmek için üniversite öğrencisi olmak yeterli. Eşsiz deneyimler yaşatacak bu gezide yer almak isteyen üç kişiden oluşacak ekipler, 14 Şubat 2018 Çarşamba gününe kadar www.redbullcanyoumakeit.com adresine bu maceraya neden katılmak istediklerini anlatacakları bir dakikalık videoları ile başvurabilecekler.

    Üniversite öğrencilerine unutamayacakları bir deneyim vaad eden Red Bull Can You Make It 2018 için geri sayım başladı. 10 – 17 Nisan 2018 tarihleri arasında 60 ülkeden 200 öğrenci takımının para yerine Red Bull kutularını kullanıp Avrupa’yı baştan sona seyahat edecekleri bu sıra dışı yolculuğa son başvuru tarihi 14 Şubat 2018.

    Öğrenciler bu maceraya üçer kişilik gruplar halinde, ekiplerinin neden bu yarışa katılması gerektiğini anlattıkları bir dakikalık filmlerle www.redbullcanyoumakeit.comadresinden başvurabilecek. Seçilenler ise Avrupa’daki beş başlangıç noktasından birisine uçakla davet edilecek.6 Mart’ta başlangıç noktaları olan Budapeşte, Madrid, Manchester, Roma ve Stockholm şehirlerinden birisinde başlayıp Amsterdam’da son bulacak olan bu macera günlük bildirilerde yer alan üç faktörle değerlendirilecek.

    Kontrol Noktası Mücadeleleri, Sosyal Takip ve Macera Listesi’nde yazılı görevleri tamamlama üzerine kurgulanan yarışta önemli olan hedefe varacak ilk ekip olmak değil, yolda yaşanacak maceralar olacak.

    Dünyanın neredeyse tüm kıtalarından seçilecek 200 takımın macera dolu yolculukları sırasında yeme, yatma ve bir sonraki lokasyona ulaşma gibi ihtiyaçları için para yerine Red Bull kutularını kullanılacak. Tüm bunlar için bir haftalık süre içinde belirlenen şehirlerde konaklayarak Amsterdam’a ulaşacak olan öğrenciler macera sonunda 1000km/mil yol kat etmiş olacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.