DOLAR 32,5645
EURO 34,8885
ALTIN 2435,968
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Avrupa’yı bir bilene sorun

    Avrupa’yı bir bilene sorun
    27.04.2018
    A+
    A-

    Yurtdışı turlarda lider tur operatörü Prontotour, seyahat tutkunlarına Avrupa’nın en güzel şehirlerinde unutulmaz anlar yaşatıyor.

    Tarih, Sanat, Moda ve İtalya

    İtalya, Türkiye’de yaşayan seyahatseverlerin tatil için tercih ettikleri ülkelerin başında geliyor. Tarih, kültür ve sanatı harmanlayan şehirleri, muhteşem doğası ve eşsiz gurme lezzetleri İtalya’yı bir cazibe merkezi haline getiriyor. Gezginler, Prontotour’un İtalya turlarıyla Roma, Milano, Napoli, Bologna, Floransa ve Venedik gibi şehirlerde tarih ve sanatın ahengiyle büyüleniyor. İtalya turları 269 €’dan başlıyor.

    Kendine Has Kültürü ile İspanya

    Kendine has kültürü, mimarisi, kadim tarihi ile İspanya, unutulmaz bir yaz tatili vadediyor. Geçmişten günümüze farklı kültürlerin oluşturduğu muhteşem sentezi hala koruyabilen tarihi dokusu ile Madrid, Barselona, Valencia ve Bilbao hafızanızda silinmeyen izler bırakacak. Ayrıca gezginler Endülüs şehirlerinde tarihin izlerini sürerken Flamenko eşliğinde İspanyol ateşini iliklerinde hissediyor. Prontotour’un İspanya turları 299 €’dan başlıyor.

    Benzersiz Mimarisi ve Eğlencesiyle Orta Avrupa

    Seyahatseverler, Prontotour’un Orta Avrupa turlarıyla Viyana, Prag ve Budapeşte’nin romantik sokaklarını keşfediyor. Görkemli kaleleri, sarayları ve köprüleriyle Avrupa mimarisinin en güzel örnekleri arasında benzersiz fotoğraflar çekilirken, klasik müziğin en güzel eserleri kulaklarınızda çınlıyor. Budapeşte’de folklorik Çigan Gecesi’ne katılıp lezzetli yemekler eşliğinde eğlencenin dibine vurabilirsiniz. Prontotour’un Orta Avrupa turları 269 €’dan başlıyor.

    Tek Turla 4 Ülke: Benelüks ve Paris

    Dolu dolu bir tatil isteyenler Benelüks ülkeleri ve Fransa turlarıyla tarih, sanat ve gurme lezzetleri keşfediyor. Seyahat tutkunları eğlencenin merkezi Amsterdam’ın renkli gece hayatını deneyimlerken Paris’in romantizminin keyfini çıkaracak. Prontotour’un unutulmaz anılar biriktireceğiniz Benelüks ve Paris turları449€’dan başlıyor.

    Hem Yakın Hem Vizesiz

    Hem vizesiz hem yakın olsun diyen seyahatseverlere muhteşem doğası ve Osmanlı İmparatorluğu’ndan kalma tarihi eserleri ile Saraybosna, Üsküp, Ohrid, Belgrad’ın yer aldığı Balkan turları alternatif oluyor. Deniz tatili yapmak isteyenlere, mavinin en güzel tonlarını sunan gemi ile Yunan Adaları turları ya da daha yakın bir alternatif arayanlar için Ukrayna vizesiz turlar kapsamında seyahat tutkunlarını bekliyor. Prontotour’un vizesiz turları 199€’dan başlıyor.

    Çocuk Dostu Turlar: PRONTOKIDS

    Seyahatseverlere dünyanın kapılarını açan Prontotour, çocuklar ve çocuklu aileler için özel rotaları içeren yeni markası PRONTOKIDS ile benzersiz seyahat deneyimleri sunuyor. Meraklı küçük kaşifler, anne ve babaları da büyüleyecek PRONTOKIDS turlarıyla dünyanın en çok ziyaret edilen şehirlerinde, ünlü masal-çizgi roman kahramanları ve bilim kitaplarında dünyayı yeniden şekillendiren yüzlerle tanışma fırsatı bulacak. Çocukların bilime, sanata ve teknolojiye olan ilgilerini artırmayı hedefleyen turlar boyunca; çocuk eğlence merkezleri, müzeler, film platoları, çocuk dostu restoranlar ve daha pek çok keyifli rota ebeveynlerin de içindeki çocuğu ortaya çıkaracak. PRONTOKIDS turları Paris, Müzeler ve Disneyland; Londra, Müzeler ve Harry Potter Warner Bros Stüdyoları; Barcelona, Müzeler ve PortAventura gibi rotaları içeriyor.

    ProntoPlus ile Avrupa’yı Ayrıcalıklı Keşfedin

    Avrupa’nın kadim kültürünü, eşsiz sanat eserlerini, muhteşem doğasını ve gurme lezzetlerini ayrıcalıklı bir seyahat deneyimiyle keşfetmek isteyenlere ProntoPlus turları alternatif oluyor. Masal Gibi Alsace & Lorainne Vadisi (Colmar & Strasbourg); Fransız Rivierası Cote D’Azur; Lavanta Mevsiminde Provence & Rhone Vadisi; Lale Zamanında (Amsterdam – Giethoorn – Brugge – Brüksel); Mosel Nehrinin İki Yakası Amsterdam-Giethoorn -Brugge-Brüksel; Bahar Akıncı ile Amalfi Sahilleri; İtalyan Rivierası Liguria; Kültür Sanat ve Chopin’in İzinde Polonya; Fransa ve Bask Bölgesi Lezzetleri; İtalya’nın Muhteşem Gölleri; Britanya Lordları İskoçya & İrlanda; Yılbaşında Kuzey Işıkları ile Laponya; Ateş ve Buz Ülkesi İzlanda gibi turlar gezginlere benzersiz deneyimler yaşatıyor.

    Avantajlı tur seçenekleriyle Prontotour’un erken rezervasyon fırsatlarından yararlanan gezginler kazançlı çıkıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.